TV & Media

Το αγαπημένο αγοράκι της Βρετανίας στο σχολείο είναι απλά ο Τζορτζ (εικόνες)

Ένα παιδί σαν όλα τα άλλα

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
319676-628793.jpg
EPA/ DUCHESS OF CAMBRIDGE/KENSINGTON PALACE

Έκτη εβδομάδα στον παιδικό σταθμό και ο γλύκας Τζορτζ είναι ένα παιδί σαν όλα τα άλλα. Μπορεί να είναι πρίγκιπας, αλλά στο μοντεσοριανό σχολείο Westacre του Νόρφολκ αφήνει τον τίτλο έξω από το προαύλιο ή ίσως ακόμα πιο μακριά.

Όπως αναφέρει το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων, ο τρίτος στη διαδοχή του βρετανικού θρόνου, που ό,τι φορέσει γίνεται τάση, είναι απλά ο «Τζορτζ». Έτσι τον φωνάζουν οι συμμαθητές του και οι δάσκαλοι του, όπως επιβεβαιώνουν βασιλικοί κύκλοι.

«Τζορτζ» γράφει και η ετικέτα στο πανωφόρι του, «Έλα να παίξουμε Τζορτζ», λένε οι συμμαθητές του. «Έλα να ζωγραφίσεις Τζορτζ» τον καλούν οι νηπιαγωγοί του. Ο ίδιος όπως λέγεται είναι ένα παιδί προσαρμοστικό και κοινωνικό στο ιδιωτικό σχολείο, το οποίο κοστίζει, όπως έχει γράψει η εφημερίδα Telegraph, 40 ευρώ την ημέρα.

Παρόλο που είναι νωρίς, ο ξανθός μπόμπιρας κάνει... σχέδια για το μέλλον. Η πριγκίπισσα Κέιτ, δηλαδή η μαμά του, αποκάλυψε τους «πιθανούς στόχους» του μικρούλη, ο οποίος έχει ξετρελάνει τους Βρετανούς.

Τι θα γίνει όταν μεγαλώσει ο Τζορτζ; Πολύ πιθανόν να ακολουθήσει τα βήματα του πρίγκιπα Ουίλιαμ-του μπαμπά του- και να φοιτήσει σε σχολή Ικάρων.

image

image

image

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.