TV & Media

Πέθανε η «φωνή» της Eurovision στη Βρετανία (video, εικόνες)

Ο τηλεπαρουσιαστής σερ Τέρι Γουόγκαν έδωσε μια «σύντομη, αλλά γενναία» μάχη με τον καρκίνο

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
318764-627512.jpg

Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 77 ετών ο βετεράνος παρουσιαστής της βρετανικής τηλεόρασης και του ραδιοφώνου, σερ Τέρι Γουόγκαν. Η σύντομη ανακοίνωση της οικογένειάς του αναφέρει: «Ο σερ Τέρι Γουόγκαν πέθανε σήμερα μετά από μια σύντομη, αλλά γενναία μάχη με τον καρκίνο. Έφυγε περιτριγυρισμένος από την οικογένειά του. Κατανοούμε ότι θα λείψει σε πολλούς και παρακαλούμε να σεβαστείτε την ιδιωτικότητα των στιγμών κατά τη διάρκεια του πένθους».

image

Ο διευθυντής του ραδιοτηλεοπτικού οργανισμού BBC, Τόνι Χολ, δήλωσε: «Ο Τέρι Γουόγκαν ήταν ένας εθνικός θησαυρός». Ο εκλιπών υπήρξε για χρόνια μέλος της δημοσιογραφικής οικογένειας του BBC.

image

Ο Τέρι Γουόγκαν γεννήθηκε στο Λίμερικ και κατά τη διάρκεια της 50χρονης καριέρας του υπήρξε ο παρουσιαστής πολλών τηλεοπτικών και ραδιοφωνικών παραγωγών. Ήταν, όμως, και η πιο κλασική «φωνή» της Eurovision, την οποία παρουσίαζε για χρόνια στη βρετανική τηλεόραση με σχόλια που έχουν μείνει στην ιστορία. Με φλεγματικό χιούμορ καυτηρίαζε τις «συμμαχίες» γειτνίασης πολλών ευρωπαϊκών κρατών κατά τη διάρκεια της βαθμολογίας των τραγουδιών και πάντα είχε κάτι εύστοχο να πει για τις ενδυματολογικές επιλογές των παρουσιαστών και των διαγωνιζομένων.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.