TV & Media

Στάζει χολή η Μις Γερμανία για την Μις Υφήλιος Φιλιππίνες (εικόνες, video)

«Καμία μας δεν την ψήφισε. Η Μις Κολομβία άξιζε τη νίκη»

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
315913-623329.jpg

Πρώτα έσταξε χολή και μετά ζήτησε συγγνώμη. Η Μις Γερμανία Σάρα Λορέν Ρίεκ συμμετείχε στα επεισοδιακά καλλιστεία για την ανάδειξη της Μις Υφήλιος στο Λας Βέγκας. Εκεί που ο παρουσιαστής διέπραξε το χειρότερο λάθος στην ιστορία του θεσμού: έδωσε τη νίκη στη λάθος νικήτρια, την έστεψε και μετά της πήρε το τρόπαιο και το έδωσε στην πραγματική Μις Υφήλιο. Ο Στιβ Χάρβεϊ έστεψε κατά λάθος την Μις Κολομβία, ενώ οι κριτές είχαν ψηφίσει την Μις Φιλιππίνες. Η Μις Γερμανία, ίσως όσο αναστατωμένη όσο η Μις Κολομβία, δήλωσε ότι η νικήτρια Πία Βουρτζμπαχ δεν άξιζε την τιάρα.

«Καμία μας δεν την ψήφισε. Για μένα θα έπρεπε να είχε νικήσει η Μις Γαλλία. Στην καταχάρηκα για την Μις Κολομβία. Το άξιζε η κοπέλα. Το αποτέλεσμα δεν μου άρεσε. Δεν άρεσε σε πολλά από τα κορίτσια. Και λυπάμαι που το λέω αλλά καμιά μας δεν ψήφισε την Πία».

Controversial Reaction of Miss Germany

Controversial statement & reaction of Miss Germany to Miss Universe scandal. What can you say?See more videos @ www.missosology.info

Posted by Missosology on Sunday, 20 December 2015

Πάντως η Σάρα Λορέν Ρίεκ αργότερα ποστάρησε στο Facebook ένα κείμενο πιο ήπιο και πιο ισορροπημένο για την άσχημη τροπή που πήρε η τελετή των καλλιστείων στο Λας Βέγκας.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.