TV & Media

Τραγική φιγούρα η «Λαίδη Μαίρη» του Downton Abbey (εικόνες)

Η Μισέλ Ντόκερι έχασε τον μνηστήρα της από σπάνια μορφή καρκίνου

Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Συντετριμμένη είναι η ηθοποιός Μισέλ Ντόκερι, η γνωστή ως «Λαίδη Μαίρη» του δημοφιλούς τηλεοπτικού δράματος εποχής, Downton Abbey, από το θάνατο του 34χρονου αρραβωνιαστικού της από σπάνια μορφή καρκίνου. Ο Τζον Ντάινεν, επαγγελματίας δημοσίων σχέσεων, απεβίωσε σε κέντρο φιλοξενίας κοντά στη γενέτειρά του, στο Κορκ της Ιρλανδίας.

Πέθανε δύο ημέρες πριν από τα γενέθλια της Μισέλ Ντόκερρι. Το ζευγάρι αρραβωνιάστηκε πρόσφατα μετά από σχέση δύο ετών και σκόπευαν να παντρευτούν.

Τα βρετανικά μέσα ενημέρωσης αναφέρονται στην τραγική ειρωνεία που βιώνει η Ντόκερι, καθώς αυτό που της συνέβη στην πραγματική ζωή θυμίζει πολύ το σενάριο και την ηρωίδα που υποδυόταν στη σειρά. Υπενθυμίζεται ότι η θλιμμένη Λαίδη Μαίρη έχασε τον αγαπημένο της Μάθιου σε τροχαίο δυστύχημα την ημέρα που γεννήθηκε ο γιος τους. Ήταν το τραγικό φινάλε του τρίτου κύκλου της βρετανικής σειράς είχε μεταδοθεί παραμονή Χριστουγέννων και είχε προκαλέσει έντονες αντιδράσεις στο κοινό. Η Μισέλ Ντόκερι και ο Τζόν Ντάινεν γνωρίστηκαν το 2013 από τον συνάδελφό της Βρετανής στη σειρά τον Άλεν Λιτς, ο οποίος υποδύεται τον Τομ.