TV & Media

Ρενέ Ζελβέγκερ: Δεν χρειάζομαι παιδιά για να είμαι ευτυχισμένη

Η 47χρονη λατρεύει τον χαρακτήρα της Μπρίτζετ Τζόουνς, αλλά όχι την εγκυμοσύνη της

Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Δεν είναι από τις ηθοποιούς που «μασάει» τα λόγια της. Η Ρενέ Ζελβέγκερ δήλωσε ότι δεν χρειάζεται παιδιά για να είναι ευτυχισμένη. Μιλώντας στο κανάλι Extra για τη νέα της ταινία η 47χρονη σταρ ξεκαθάρισε ότι μπορεί να υποδύθηκε την έγκυο, αλλά δεν ξύπνησε μέσα της κανένα μητρικό φίλτρο.

Πρόσθεσε ότι λατρεύει να υποδύεται την Μπρίτζετ Τζόουνς γιατί είναι ένα αξιαγάπητο κορίτσι που εμπνέει με τις ατυχίες και τις ιστορίες της πολλές γυναίκες. «Δεν χρειάζεται να είμαστε όλες άψογες. Η Μπρίτζετ είναι OK με τις ατέλειές της. Ανθίσταται στις πιέσεις της σύγχρονης κοινωνίας και κάνει τη ζωή της χωρίς να υπακούει στα πρέπει της εποχής. Δεν την ενδιαφέρει η καριέρα», κατέληξε η Αμερικανίδα ηθοποιός. Η Ζελβέγκερ υποδύεται για τρίτη φορά στη ζωή της την Μπρίτζετ Τζόουνς. Η γλυκιά Βρετανή είναι πια σαραντάρα, μένει χωρίς να το έχει προγραμματίσει έγκυος και δεν γνωρίζει ποιος είναι ο πατέρας του παιδιού: Κόλιν Φερθ ή Πάτρικ Ντέμπσεϊ. Η ταινία βγαίνει στους κινηματογράφους στις 16 Σεπτεμβρίου.

Πάντως τα ΜΜΕ περισσότερο ασχολούνται με την «πλαστική» μεταμόρφωση της 47χρονης Ρενέ και πολύ λιγότερο με το σενάριο της Μπρίτζετ.