TV & Media

Κόρτνεϊ Κοξ: Μετανιωμένη για τα μπότοξ και τις άλλες πλαστικές

Η Μόνικα από τα «Φιλαράκια» γηράσκει αεί διδασκόμενη

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
136263-311639.jpg

Μπήκαν στη ζωή εκατομμυρίων τηλεθεατών στον κόσμο το 1994. Τα τηλεοπτικά «Φιλαράκια» παραμένουν αγέραστα στην μικρή οθόνη, αλλά όχι στη ζωή. Η Κόρτνεϊ Κοξ, η υποχόνδρια με την καθαριότητα και την τάξη Μόνικα, είναι σήμερα 52 ετών και μίλησε για πρώτη φορά ανοικτά για τις πλαστικές επεμβάσεις που έχει κάνει όλα αυτά τα χρόνια για να διατηρηθεί νέα σε μια «βιομηχανία» που δεν συγχωρεί τις ρυτίδες στις γυναίκες.

image

«Νομίζω πως υπάρχει μια πίεση να διατηρήσεις την εμφάνισή σου, όχι λόγω της αναγνωρισιμότητας, αλλά απλώς, επειδή είσαι γυναίκα σε αυτή τη βιομηχανία. Το να μεγαλώνεις ηλικιακά δεν είναι το ευκολότερο πράγμα. Αλλά έχω μάθει αρκετά. Προσπαθούσα να διατηρούμαι όσο μεγάλωνα, να το κυνηγώ. Αλλά είναι κάτι που δεν μπορείς να το κυνηγήσεις». Η ίδια συνέχισε, λέγοντας: «Έχω κάνει πράγματα, για τα οποία έχω μετανιώσει, αλλά ευτυχώς είναι πράγματα που διαλύονται και περνούν. Οπότε αυτό είναι καλό, γιατί δεν ήμουν πάντα στα καλύτερα μου».

Η δημοφιλής ηθοποιός μίλησε και για την κόρη της, Κόκο, την οποία έχει αποκτήσει με τον πρώην σύζυγό της, Ντέιβιντ Αρκέτ. Όπως είπε η ίδια για την 12χρονη Κόκο: «Υπάρχουν κάποιες σκοπιές του να μεγαλώνεις, οι οποίες είναι φανταστικές. Το να βλέπω την κόρη μου στο παιχνίδι της ζωής. Βλέπω τόσα πολλά δικά μου στοιχεία σε αυτήν και είμαι χαρούμενη που τα έχω περάσει και μπορώ να τη βοηθήσω να περάσει από κάποιες δύσκολες καταστάσεις. Περνάω υπέροχα μαζί της».

image

 

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.