TV & Media

Η Κρίστεν Στούαρτ ήρεμη μετά την καταιγίδα: θέλω να με καταλάβουν

 Το 26χρονο κορίτσι ανοίγει το σπίτι του στους New York Times

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
135945-310608.jpg

Η Κρίστεν Στούαρτ είναι επαγγελματίας ηθοποιός από τα 9, και έχει περάσει μια ζωή στο στόχαστρο των ΜΜΕ. Ακριβοπληρωμένη πρωταγωνίστρια, αποθεώθηκε από τους νεαρούς κυρίως θαυμαστές ως χρυσό ζευγάρι με τον συμπρωταγωνιστή της στο Twilight Ρόμπερτ Πάτινσον και έζησε σε αυτή τη βιτρίνα μέχρι τα 22, οπότε και ο φακός την «τσάκωσε» να φιλιέται με τον-παντρεμένο-σκηνοθέτη μιας ταινίας στην οποία πρωταγωνιστούσε. Η ίδια φάνηκε μάλλον αδύναμη να διαχειριστεί την υπερβολική διασημότητα που περιέβαλλε την πολύ προσωπική της ζωή και αυτό που ακολούθησε ήταν μια περίοδος δημοσιοποιημένης μιζέριας η οποία όμως μάλλον την απελευθέρωσε.

Σήμερα, στο πλευρό της συντρόφου της, η νεαρή σταρ φαίνεται να ωρίμασε και να καταστάλλαξε. Στην πρόσφατη της συνέντευξη στους New York Times, μίλησε ανοιχτά για το άγχος που την εξουθένωνε αλλά και την πολυσυζητημένη σχέση με τον Πάτινσον. «Ο κόσμος ήθελε τόσο πολύ να είμαστε μαζί που η σχέση μας είχε γίνει προϊόν. Δεν ήταν πια πραγματική ζωή. Αυτό ήταν απαίσιο. Δεν είναι ότι θέλω να κρύψω το ποια είμαι ή τι κάνω στη ζωή μου, απλώς δεν ήθελα να είμαι μέρος μιας ιστορίας για ψυχαγωγία», λέει. «Ενώ δε μου άρεσε ποτέ να μιλάω για τα προσωπικά μου, από τότε που ξεκίνησα να βγαίνω με κορίτσια, μου φάνηκε ότι μπορώ να αντιπροσωπεύσω κάτι θετικό. Ακόμη θέλω να προστατεύσω την προσωπική μου ζωή, όμως δεν θέλω να φανεί ότι προστατεύω μια ιδέα [της ομοφυλοφιλικής σχέσης]. Μου φαίνεται ότι κάτι χρωστάω στον κόσμο».

Η 26 χρονη ηθοποιός εξηγεί: «Δεν είμαι η τυπική show-woman, όμως από την άλλη θέλω να εκτεθώ. Θέλω να με δουν, θέλω να με καταλάβουν, και θέλω να το κάνω αυτό με τον πιο ωμό και ειλικρινή τρόπο».

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.