TV & Media

Τζόνι Ντεπ-Άμπερ Χερντ: Τελικά «συμβιβασμός» 10 εκ. δολαρίων (εικόνες)

Εξωδικαστική λύση για το πολύκροτο διαζύγιο μιας «παθιασμένης» σχέσης

Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Ο Τζόνι Ντεπ και η Άμπερ Χερντ τελικά δεν θα λύσουν τις διαφορές τους μέσα σε μια αίθουσα δικαστηρίου. Οι δικηγόροι των δύο πλευρών έβαλαν κάτω τα χαρτιά τους και κατέληξαν σε μια συμβιβαστική, εξωδικαστική λύση που μάλλον θα αγγίξει τα δέκα εκατομμύρια δολάρια. Το ζεύγος Ντεπ-Χερντ άντεξε τον έγγαμο βίο για 15 μήνες, το διαζύγιό τους θα ήταν το πλέον πολύκροτο των τελευταίων στην αμερικανική showbiz και παρόλα αυτά χαρακτηρίζουν τη σχέση τους «παθιασμένη» και ότι στην τελική «ο ένας δεν ήθελε το κακό του άλλου».

image

Οι δύο πλευρές έβγαλαν κοινή ανακοίνωση την οποία δημοσιεύει αποκλειστικά η Daily Mail και λέει: «Ο Τζόνι Ντεπ και η Άμπερ Χερντ συμφώνησαν να λύσουν το γάμο τους, να πάρουν διαζύγιο με τρόπο ιδιωτικό και όχι δημόσιο. Η σχέση τους ήταν παθιασμένη, ενίοτε άστατη, αλλά πάντα τους ένωνε η αγάπη. Καμία από τις δύο πλευρές δεν είπε ψέματα για οικονομικό όφελος. Δεν υπήρχε ποτέ η πρόθεση για σωματική ή συναισθηματική βλάβη. Η Άμπερ εύχεται ό,τι καλύτερο για το μέλλον του Τζόνι. Η Άμπερ θα δωρίσει τα χρήματα της «αποζημίωσης» από το διαζύγιο σε φιλανθρωπική οργάνωση. Δεν θα υπάρξει άλλη δημόσια ανακοίνωση για την υπόθεση».

image

Η βρετανική εφημερίδα εκτιμά ότι η πλευρά του Ντεπ υποχώρησε στον συμβιβασμό μετά τη δημοσιοποίηση του βίντεο, στο οποίο «εκτός ελέγχου» ο ηθοποιός πετάει ποτήρια κι άλλα αντικείμενα προς την εν διαστάσει σύζυγό του. Λάδι στη φωτιά έβαλε και η δημοσιοποίηση της φωτογραφίας με το κομμένο δάκτυλο και το απειλητικό μήνυμα στον τοίχο γραμμένο με μελάνι και αίμα από το χέρι του Τζόνι. «Ήταν ένα ράκος μετά τις αποκαλύψεις των τελευταίων ημερών. Ήθελε να δοθεί ένα τέλος σε αυτή τη διαμάχη», δήλωσε πηγή κοντά στον Τζόνι Ντεπ. Σύμφωνα με πληροφορίες όλα είχαν διευθετηθεί για το διαζύγιο το Σαββατοκύριακο, αλλά η Άμπερ Χερντ επέμενε να υπάρχει στο τελικό κείμενο η φράση ότι υπήρξε θύμα ενδοοικογενειακής βίας, αλλά ο 53χρονος ηθοποιός είπε «όχι».

image