TV & Media

Η Penelope Cruz θα είναι η «Βασίλισσα της Ισπανίας»

Η διάσημη ηθοποιός πρωταγωνιστεί στη νέα ταινία του Fernando Trueba

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
135659-309803.jpg

Την Ισπανίδα καλλονή, Penelope Cruz διάλεξε για πρωταγωνίστρια στη νέα του ταινία το Fernando Trueba. Η ταινία με τίτλο «La Reina de España» (Η βασίλισσα της Ισπανίας), είναι η συνέχεια της ταινίας «The Girl of Your Dreams» (Το κορίτσι των ονείρων σου), ενός δράματος που τοποθετείται στο 1938 και στον Β' Παγκόσμιο Πόλεμο.

image

Σε αυτή τη χρονική περίοδο, στα πλαίσια της συνεργασίας του δικτάτορα Φράνκο και του Χίτλερ, οι Γερμανοί αναθέτουν σε μια ομάδα Ισπανών δημιουργών να σκηνοθετήσουν δύο εκδοχές (μία στα Ισπανικά και μία στα Γερμανικά) του λαοφιλούς μουσικού δράματος που ακούει στο όνομα «Το κορίτσι των ονείρων σου». Σύντομα όμως οι τελευταίοι θα ανακαλύψουν πως η φιλοξενία που τους επιδεικνύει ο υπουργός Προπαγάνδας, Γκαίμπελς οφείλεται στη μεσογειακή ομορφιά της πρωταγωνίστριας της ταινίας, Μακαρένα Γρανάδα.

image

Αυτή η μεγάλη σταρ του κινηματογράφου στα χρόνια του Φράνκο, είναι και το πρόσωπο που ενσαρκώνει η Penelope Cruz. Στη «Βασίλισσα της Ισπανίας» η Μακαρένα έχει καταφέρει να δημιουργήσει ένα μύθο γύρω από το όνομά της και μια λαμπρή καριέρα στο Χόλυγουντ. Έτσι τραβάει πάνω της όλη την προσοχή όταν επιστρέφει στην πατρίδα της για να γυρίσει μια μεγάλη παραγωγή του Χόλυγουντ.

Η ταινία αναμένεται στις κινηματογραφικές αίθουσες της Ισπανίας στα τέλη Νοεμβρίου.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.