TV & Media

Ένας Τζόνι «εκτός ελέγχου» πετάει ό,τι βρει στην Άμπερ Χερντ (video)

«Άγρια» τροπή παίρνει η δικαστική διαμάχη του εν διαστάσει ζεύγους του Χόλιγουντ

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
135544-309568.jpg

Καρέ καρέ η Άμπερ Χερντ καταγράφει με το κινητό της τον εν διαστάσει σύζυγό της Τζόνι Ντεπ να έχει χάσει κάθε έλεγχο και να χειροδικεί με ό,τι βρει μπροστά του στην κουζίνα του σπιτιού της. Το βίντεο δημοσιεύει ο ιστότοπος TMZ και δείχνει τον 53χρονο σταρ να καταναλώνει ό,τι είχε απομείνει από ένα μπουκάλι κρασί και να το πετάει μαζί με ποτήρια προς τη μεριά της συζύγου του. Η Χερντ με το κινητό στο χέρι τραβάει το βίντεο και Τζόνι Ντεπ ωρύεται: «Τραβάς με το κινητό; Αυτό το πήρες;». Στη συνέχεια επιχειρεί να της αρπάξει το κινητό. Ο υποψήφιος για Όσκαρ ηθοποιός βαραει με δύναμη τα ντουλαπάκια της κουζίνας ενώ ταυτόχρονα βρίζει.

Το νέο βίντεο φέρεται να τραβήχτηκε στις 21 Μαΐου, τότε που η Άμπερ Χερντ διατείνεται ότι ο εν διαστάσει σύζυγός της την κακοποίησε χτυπώντας την στο πρόσωπο. Δύο ημέρες αργότερα η ηθοποιός κατέθεσε αίτηση διαζυγίου.

image

Πηγές που συνδέονται με τον διάσημο ηθοποιό δήλωσαν πως το βίντεο είναι «κατασκευασμένο» και πως σε ορισμένα σημεία του η Χερντ δεν φαίνεται τρομαγμένη, μάλιστα γελάει και τονίζουν πως είναι έργο της 31χρονης.

image

Το πρώην ζευγάρι βρίσκεται στα δικαστήρια για το διαζύγιο και η μάχη αναμένεται σκληρή, αφού η ηθοποιός ζητάει ένα εξωφρενικά μεγάλο ποσό από τον πρώην σύζυγο. Να σημειωθεί πως το εν λόγω βίντεο δεν μπορεί να παρουσιαστεί σαν αποδεικτικό στοιχείο στη διάρκεια της εκδίκασης της υπόθεσης.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.