TV & Media

Χιου Γκραντ: Γκάφα μεγατόνων, του φάνηκε αγνώριστη η Ρενέ Ζελβέγκερ (εικόνες)

«Ποια είναι αυτή; Δεν την έχω δει ποτέ στη ζωή μου», είπε στον αέρα

Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Κοκκίνισε από τη ντροπή του ο Βρετανός ηθοποιός, Χιου Γκραντ, όταν συνειδητοποίησε ποια ήταν η ηθοποιός και συμπρωταγωνίστριά του που δεν κατάφερε να αναγνωρίσει σε πρόσφατη φωτογραφία της. «Ποια είναι αυτή; Δεν την έχω δει ποτέ στη ζωή;», είπε ο Βρετανός σταρ όταν οι παρουσιαστές τηλεοπτικού σόου του έδειξαν τη φωτογραφία της Ρενέ Ζελβέγκερ με την οποία έπαιζαν μαζί στη μεγάλη εμπορική επιτυχία «Το ημερολόγιο της Μπρίτζετ Τζόουνς».

image

Άραγε έχει αλλάξει τόσο πολύ η Ρενέ ή μήπως ο Χιου έχει αρχίσει να ξεχνάει πρόσωπα; Ο 55χρονος Βρετανός δικαιολογήθηκε λέγοντας μεταξύ σοβαρού και αστείου ότι μάλλον είναι «πιωμένος». Οι παρουσιαστές έδωσαν στον Γκραντ τις φωτογραφίες έξι συμπρωταγωνιστριών και από τις έξι η μόνη που δεν αναγνώρισε ήταν η Ζελβέγκερ.

image

Η Αμερικανίδα ηθοποιός ξέσπασε πρόσφατα κατά των μέσων ενημέρωσης που διαδίδουν φήμες πως έχει προβεί σε πλαστικές επεμβάσεις. Ο «φίλος» της Χιου με αυτήν την πισώπλατη μαχαίρια δεν την βοήθησε ιδιαίτερα και αντιθέτως έδωσε νέα «τροφή» για τα σκανδαλοθηρικά έντυπα.

image

«Δεν αφορά κανέναν αν κάποιος θέλει να αλλάξει το πρόσωπό του ή να κάνει μία επέμβαση στα μάτια του», έγραψε προσφάτως στο μπλογκ της Ζελβέγκερ. «Αυτό δεν έχει καμιά πραγματική αξία για κανέναν, αλλά το γεγονός και μόνο ότι συζητήθηκε από σοβαρούς δημοσιογράφους και έγινε μία δημόσια κουβέντα είναι από μόνο του ανησυχητικό για την σύγχυση που υπάρχει ανάμεσα στην ψυχαγωγία και την ενημέρωση και στην διαμόρφωση της δημόσιας εικόνας με την φυσικότητα», πρόσθεσε.