TV & Media

Και τρίδυμες και μοντέλα. Αυτές είναι οι πιο σέξι αδερφές τις Ιρλανδίας

Είναι ίδιες, τρώνε τα ίδια και ζουν ίδια

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
135409-309256.jpg

Η Λάουρα, η Νικόλα και η Άλισον Κρίμινς όχι απλώς μοιάζουν σαν μια σταγόνα νερό, αλλά και οι ζωές τους δεν διαφέρουν στο παραμικρό. Και οι τρεις 29χρονες αδερφές από το Δουβλίνο της Ιρλανδίας εργάζονται ως μοντέλα και όπως οι ίδιες παραδέχονται κάνουν ακριβώς την ίδια ζωή. Αρχικά όσον αφορά την εξωτερική τους εμφάνιση, δεν τους αρκεί η φυσική τους τρομακτική ομοιότητα αλλά περιποιούνται τους εαυτούς τους με τον ίδιο τρόπο, χρησιμοποιούν τα ίδια προϊόντα ομορφιάς, κάνουν τα ίδια χτενίσματα και κουρέματα, ακόμα και την ίδια περιποίηση στα νύχια τους.

Δεν μένουν όμως μόνο στην εξωτερική εμφάνιση, αλλά τρώνε τις ίδιες τροφές, κατά συνέπεια κάνουν και την ίδια διατροφή και άσκηση και όλα αυτά συγχρόνως. Όσον αφορά την επαγγελματική τους σταδιοδρομία φυσικά και επιλέγουν μόνο δουλειές και για τις τρεις, στο παρελθόν έχουν εμφανιστεί για παράδειγμα σε αρκετές τηλεοπτικές εκπομπές και έχουν αντιπροσωπεύσει γνωστές μάρκες...μαζί φυσικά.

image

Στην ηλικία των 16 ετών οι τρίδυμες έκλεισαν το πρώτο συμβόλαιο με πρακτορείο μοντέλων και από τότε είναι αχώριστες και επαγγελματικά. Συμπεριλαμβάνονται στη λίστα με τις πιο σέξι αδερφές και έχουν χιλιάδες θαυμαστές.

image

image

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.