TV & Media

Άμπερ Χερντ: Ούρλιαζε και φώναζε σαν υστερική για να μην καταθέσει για την υπόθεση Τζόνι Ντεπ (video, εικόνες)

Φέρεται να τα γυρίζει και να σκέφτεται απόσυρση του κατηγορητηρίου περί ενδοοικογενειακής βίας

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
135387-309133.jpg

Η Άμπερ Χερντ αρνήθηκε ουρλιάζοντας και φωνάζοντας να δώσει ένορκη κατάθεση σε βάρος του εν διαστάσει συζύγου στη δικηγορική εταιρεία που εκπροσωπεί τον Τζόνι Ντεπ. Οι δικηγόροι αποκαλύπτουν ότι η 30χρονη ηθοποιός προσανατολίζεται στο να αποσύρει τη μήνυση και να δώσει τέλος στην υπόθεση ενδοοικογενειακής βίας.

image

Η Χερντ, σύμφωνα με το TMZ που δημοσίευσε τις αποκλειστικές πληροφορίες, εμφανίσθηκε στο κτίριο με καθυστέρηση μίας ώρας από το προγραμματισμένο ραντεβού. Αρνήθηκε να μπει στην αίθουσα, όπου την περίμεναν οι δικηγόροι, ένας δημοσιογράφος του δικαστικού ρεπορτάζ και ένας εικονολήπτης.

image

Σύμφωνα με έγγραφα από τη νομική ομάδα του Τζόνι Ντεπ, η Χερντ δεν ήθελε να υποβληθεί στη διαδικασία της εξέτασης και να απαντήσει στις ερωτήσεις τους. Η ηθοποιός αρνήθηκε επίσης να παραδώσει τα έγγραφα που είχε ζητήσει η νομική ομάδα του εν διαστάσει συζύγου της. Οι δικηγόροι του Τζόνι Ντεπ ζητούν δύο πράγματα τώρα: είτε να απαγορευθεί το δικαίωμα της Χερντ να καταθέσει στη δίκη της επόμενης εβδομάδας ή να αποσύρει το κατηγορητήριο στο σύνολό του.

Ωστόσο, οικείο πρόσωπο της Χερντ διηγήθηκε τελείως διαφορετικά το όλο σκηνικό. Είπε ότι η 30χρονη ήταν έτοιμη να καταθέσει και ότι οι δικηγόροι του Ντεπ δεν δέχονταν να την ακούσουν.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.