TV & Media

Όταν η Μελάνια Τραμπ πόζαρε τελείως γυμνή (εικόνες)

Η New York Post δημοσίευσε τις αποκαλυπτικές φωτογραφίες 

Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Σε λίγους μήνες μπορεί να είναι η Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ (όπως ισχυρίζεται και ο Μάικλ Μουρ) και αν συμβεί αυτό θα είναι μακράν η πιο εντυπωσιακή και απoκαλυπτική Πρώτη Κυρία που θα έχει μπει στοn Λευκό Οίκο. 

Μέχρι να συμβεί αυτό η σκανδαλοθηρική New York Post θα ψάχνει κάθε φωτογράφιση που έκανε ως μοντέλο η Μελάνια Τραμπ και θα αποκαλύπτει γυμνές φωτογραφίες της. 

imageimage

Όπως αυτή που έγινε πριν από 20 χρόνια, 3 χρόνια πριν γνωρίσει τον Ντόναλντ Τραμπ, τότε που ήταν γνωστή ως Melania K. (Melania Knauss). Μερικές από τις φωτογραφίες είχαν δημοσιευθεί στο γαλλικό Max, ενώ άλλες δεν είχαν βγει ποτέ στο φως της δημοσιότητας μέχρι που τις αποκάλυψε η New York Post. 

image

H Μελάνια ποζάρει μόνη αλλά και με το μοντέλο από τη Σουηδία Emma Eriksson. Φωτογράφος ήταν ο Γάλλος  Alé de Basseville, ο οποίος δήλωσε για τη φωτογράφιση: «Η Μελάνια ήταν υπέροχη και φανταστική προσωπικότητα, ήταν πολύ ευγενής μαζί μου».

image

«Νομίζω ότι είναι σημαντικό να δείχνεις την ομορφιά και την ελευθερία της γυναίκας και είμαι πολύ υπερήφανος για αυτές τις φωτογραφίες επειδή εξυμνούν την ομορφιά της Μελάνια» αναφέρει ο φωτογράφος. 

image

Μετά την αποκάλυψη των φωτογραφιών ο Ντόναλντ Τραμ δήλωσε ότι «Η Μελάνια ήταν ένα από τα πιο πετυχημένα μοντέλα και έκανε πολλές φωτογραφίσεις, συμπεριλαμβανόμενων πολλών εξώφυλλων για σημαντικά περιοδικά. Αυτή η φωτογραφία τραβήχτηκε για ένα ευρωπαϊκό περιοδικό, πριν γνωρίσω την Μελάνια. Στην Ευρώπη, φωτογραφίες όπως αυτές είναι συνηθισμένες». 

image