TV & Media

Αρραβωνιάστηκε η Κέιτ Μος τον 29χονο Νικολάι;

Της έδωσε στη Βενετία γονατιστός ένα τεράστιο μονόπετρο

Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Έχουν δεν έχουν κλείσει έναν χρόνο σχέσης. Ωστόσο, αν και για κάποιους μπορεί να είναι νωρίς, ο 29χρονος Νικολάι Βον Μπίσμαρκ από ό,τι φαίνεται είναι τρελά ερωτευμένος με την Κέιτ Μος και τον προηγούμενο μήνα που το ζευγάρι βρισκόταν για διακοπές στη Βενετία φέρεται να της έκανε πρόταση γάμου.

Σύμφωνα με την Daily Mirror, που επικαλείται δήλωση αυτόπτη μάρτυρα, κατά τη διάρκεια ενός ρομαντικού γεύματος ο Νικολάι εθεάθη από τους θαμώνες να γονατίζει προσφέροντας στο top model ένα τεράστιο μονόπετρο, λέγοντάς της «σε αγαπώ» στα ιταλικά.

Ο ιδιοκτήτης του εστιατορίου Τζιοβάνι Φρακάσι δήλωσε στην εφημερίδα: «Φώναξε "ti amo" και τότε γονάτισε στο ένα πόδι» ενώ πρόσθεσε πως είχαν κάνει κράτηση του τραπεζιού σε ψεύτικο όνομα για να μην δίνουν στόχο. Το μοντέλο και ο σύντροφός της έδειχναν πολύ ευτυχισμένοι κατά τα λεγόμενα του Φρακάσι.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, το ζευγάρι σκοπεύει να παντρευτεί σε ένα μικρό εκκλησάκι στη Βενετία.

Ωστόσο, η Daily Mail διευκρινίζει πως αν όντως το ζευγάρι σκοπεύει να παντρευτεί, τότε θα πρέπει να περιμένουν να εκδοθεί το διαζύγιο της με τον Τζέιμι Χινς, με τον οποίο τυπικά παραμένει παντρεμένη.