TV & Media

Ο Ρώσος μεγιστάνας απάτησε τη Λίντσεϊ Λόχαν και προσπάθησε να την πνίξει (εικόνες, video)

Κι αυτή τον έκανε βούκινο στο Instagram

Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Αυτό το κορίτσι δεν θα ησυχάσει ποτέ. Ο λόγος για τη Λίντσεϊ Λόχαν και τον Ρώσο δισεκατομμυριούχο Ιγκόρ Ταραμπάσοφ ο οποίος μέσα σε όλα τα άλλα την απάτησε κιόλας, ενώ σε καβγά που κατέγραψε η σκανδαλοθηρική εφημερίδα «The Sun» αυτός έγινε τόσο βίαιος που προσπάθησε να την πνίξει.

Αλλά ας πάρουμε τα πράγματα με τη σειρά. Η ηθοποιός ανήρτησε τις προάλλες στον προσωπικό της λογαριασμό το Instagram μια φωτογραφία του 22χρονου σχολιάζοντας: «Σ' ευχαριστώ αρραβωνιαστικέ που πήγες με Ρωσίδα πόρνη». Στη συνέχεια βέβαια την κατέβασε, αλλά ανέβασε μια κοινή τους φωτογραφία στην οποία μουντζούρωσε το πρόσωπο του «αγαπημένου» της και δανειζόμενη στίχους από το γνωστό τραγούδι «Bang bang» σχολίασε: Φορούσε μαύρα κι εγώ λευκά. Υποθέτω ότι η τέχνη υπάρχει όπου τη δημιουργείς».

Και πριν καλά-καλά στεγνώσει το «διαδικτυακό» μελάνι, η βρετανική εφημερίδα «The Sun» δημοσίευσε ένα βίντεο από το μπαλκόνι του σπιτιού της Λόχαν στο οποίο διακρίνεται να «παλεύει» με τον Ιγκόρ Ταραμπάσοφ. Η ηθοποιός ακούγεται στο βίντεο να ουρλιάζει για τη ζωή της και να λέει το όνομά της και τη διεύθυνσή της, ενώ αμέσως μετά φώναζε: «Σε παρακαλώ, σε παρακαλώ, σε παρακαλώ. Όλοι το ξέρουν, βγες έξω από το σπίτι μου. Είσαι σκ@τ@ψυχοπαθής. Χρειάζεσαι βοήθεια, αυτό είναι το σπίτι μου, φύγε».

Σε αυτό διακρίνεται και εκείνος να προσπαθεί να την πνίξει. Οι γείτονές της κάλεσαν την αστυνομία η οποία και έσπασε την πόρτα του σπιτιού της για να μπει μέσα. Ωστόσο, το ζευγάρι είχε ήδη φύγει από εκεί και δεν έγιναν συλλήψεις.

Μετά τον σάλο, η 30χρονη σταρ αναγκάστηκε να ανεβάσει άλλη μια φωτογραφία με μια καρδιά από σύννεφα στην οποία σχολίασε: «Θα εκτιμούσα αν αυτές οι εικασίες για την προσωπική μου ζωή σταματούσαν. Δυστυχώς μια ιδιωτική υπόθεση έχει γίνει πιο κοινή από όσο θα ήθελα και θα ήμουν εξαιρετικά ευγνώμων αν ο αρραβωνιαστικός μου και εγώ μπορούσαμε να συζητήσουμε τα προσωπικά μας μόνοι μας. Υπάρχουν πιο σημαντικά προβλήματα στον κόσμο από ότι η σχέση μας. Παρακαλώ αφήστε μας να λύσουμε τα θέματά μας».

He wore black and I wore white.... I guess #art is whatever you make of it.

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης Lindsay Lohan (@lindsaylohan) στις Ιούλ 23, 2016, 10:54πμ PDT

I would appreciate if these speculations regarding my personal life would respectfully come to a halt. Unfortunately, a private matter has become more public than I can control and I would be extremely grateful if my fiancé and myself could discuss our personal matters on our own. There are more important things going on in the world than our relationship. Please leave us be to solve our personal matters.

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης Lindsay Lohan (@lindsaylohan) στις Ιούλ 25, 2016, 10:05πμ PDT