TV & Media

Όλες οι κυρίες της πασαρέλας στο πάρτι του ΝτιΚάπριο στο Σαν Τροπέ (εικόνες)

Ντούτζεν Κρόες, Ναόμι Κάμπελ, Λίλι Ντόναλντσον έδωσαν το «παρών» για τη διάσωση του περιβάλλοντος

Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Συνωστισμός από διάσημα μοντέλα και ηθοποιούς για άλλη μια χρονιά στο ετήσιο πάρτι του ιδρύματος «Λεονάρντο ΝτιΚάπριο» το βράδυ της Τετάρτης στο Σαν Τροπέ της νότιας Γαλλίας.

image

Στους καταπράσινους αμπελώνες του οινοποιείου Domaine Bertaud Belieu ο Αμερικανός ηθοποιός υποδέχθηκε μερικές από τις διάσημες βασίλισσες της μόδας με πρώτη την «αστραφτερή» Ντούτζεν Κρόες. Η Ολλανδέζα καλλονή εμφανίστηκε με σατέν αποκαλυπτική τουαλέτα, ενώ η φίλη της Λίλι Ντόναλντσον φορούσε ένα μαύρο μακρύ φόρεμα με σιθρού λεπτομέρειες.

image

image

image

image

image

Το ίδρυμα του Λεονάρντο Ντι Κάπριο κάθε χρόνο συγκεντρώνει εκατομμύρια δολάρια για τη διάσωση του περιβάλλοντος. Ειδικότερα από το 2008 το ίδρυμα του ηθοποιού έχει χρηματοδοτήσει 112 προγράμματα για το περιβάλλον αξίας 59 εκατομμυρίων δολαρίων σε 48 χώρες. Το βράδυ του γκαλά γίνονται δημοπρασίες όπου οι σταρ χαρίζουν πανάκριβα αντικείμενα του. Το 2014 πορτραίτο του Ντι Κάπριο ζωγραφισμένο από τον Ντάμιεν Χερστ είχε πουληθεί 6 εκατομμύρια ευρώ.

image

image

Το «παρών» στο φιλανθρωπικό δείπνο έδωσαν επίσης οι Μπράντλεϊ Κούπερ, Μαρίον Κοτιγιάρ, Μαράια Κάρεϊ, Μπόνο, Κέιτ Μπλάνσετ, Ρόμπερτ Ντε Νίρο, Ναόμι Κάμπελ και δεκάδες άλλοι σταρ.

image

image

image

 

image