TV & Media

Δίπλα στο κύμα ξαναντύθηκε νύφη η Άννα Μπεατρίς Μπαρός στην Μύκονο (εικόνες, video)

Με παρανυφάκι την κόρη της Αλεσάντρα Αμπρόσιο, Άνια

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
133098-302828.jpg

Διπλός ο γάμος της χρονιάς στην Μύκονο. Η Βραζιλιάνα καλλονή Άνα Μπεατρίς Μπαρός και ο Ελληνοαιγύπτιος μεγιστάνας Καρίμ εκ Κιάτι ενώθηκαν με τα δεσμά του γάμου πρώτα στο δημαρχείο του κυκλαδίτικου νησιού και χθες το βράδυ δίπλα στο κύμα της παραλίας Λιας.

Η εκθαμβωτική νύφη φορούσε ένα υπέροχο ρομαντικό νυφικό του οίκου Valentino. Έφτασε στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο συνοδευόμενη από τον πατέρα της και τα παρανυφάκια, ανάμεσα στα οποία ήταν και η κόρη της Αλεσάντρα Αμπρόσιο, η μικρή Άνια που ήταν πραγματικά πανέμορφη. η μητέρα της ανέβασε φωτογραφία της κόρης της και της φίλης στο λογαριασμό της στο Instagram.

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης Alessandra Ambrosio (@alessandraambrosio) στις Ιούλ 8, 2016, 9:32μμ PDT

Όπως θα δείτε και στο video του "Mykonos Live ΤV", η γαμήλια τελετή ξεκίνησε λίγο μετά τις 7 το απόγευμα με τους άνδρες ασφαλείας σε εγρήγορση λόγω των υψηλών προσκεκλημένων. Όταν ο γαμπρός φίλησε την νύφη στο χέρι και το πρόσωπο, οι 500 καλεσμένοι, πολλοί από τους οποίους έφτασαν με καθυστέρηση, ξέσπασαν σε χειροκροτήματα και ...σφυρίγματα, με την ορχήστρα να παίζει κλασική μουσική.

image

image

Σύμφωνα με πληροφορίες του "Mykonos Live TV", για τις ανάγκες της εκδήλωσης δούλεψαν περισσότερα από 1.000 άτομα!

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.