TV & Media

Lena Headey: Έτσι θέλω να πεθάνει η Cersei

Αλλά και το όνειρο του Davos να φύγει περιστοιχισμένος από τις θερμές γυναίκες του Dorne

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
133092-302822.jpg

Το φινάλε της έκτης σεζόν του Game of Thrones ήταν από τα καλύτερα επεισόδια του κύκλου και ένα από τα καλύτερα γενικά της δημοφιλούς τηλεοπτικής σειράς. Περιμένοντας αυτόν τον Χειμώνα να έρθει μας άφησε η έκτη σεζόν με την Daenerys να κατευθύνεται στο Westeros, τον Jon Snow να ανακηρύσσεται βασιλιάς του Βορρά, την Arya να σβήνει ονόματα από τη λίστα της και την διαβολική Cersei να κάθεται στον σιδηρούν θρόνο. Το μέλλον της «τρελής βασίλισσας» Cersei έχει ήδη αρχίσει να απασχολεί τους εκατομμύρια φίλους της σειράς, οι οποίοι εκτιμούν ή θέλουν να την δουν να κλείνει τα μάτια της για πάντα από το χέρι του αγαπημένου της αδελφού και εραστή Jamie Lannister.

Ωστόσο, η Lena Headey, η ηθοποιός που υποδύεται τη Cersei, δεν θέλει να δει την ηρωίδα που ενσαρκώνει να πεθαίνει από τον Jamie. Μιλώντας στο EW η Lena Headey αποκάλυψε: «Δεν θέλω να με σκοτώσει ο αδελφός μου, αλλά ούτε και η βασίλισσα των Επτά Βασιλείων, Daenerys Targaryen. Ελπίζω σε έναν ηρωικό θάνατο από τα χέρια της Arya ή αν αυτή αποτύχει θα μου άρεσε να με σκοτώσει ο Tyrion, διότι κανείς άλλο δεν θα απολάμβανε το θάνατό μου όσο αυτός».

Για το τέλος του στη σειρά μίλησε και ο Liam Cunningham, ο οποίος υποδύεται τον Davos. «Δεν θέλω να πεθάνω από μια πισώπλατη μαχαιριά, ούτε να καώ ολοσχερώς, ούτε να φαρμακωθώ. Θέλω να ανοίξω ένα ανθοπωλείο με τουλίπες και βιγόνιες και να αράξω μέχρι τα βαθειά γεράματα περιστοιχισμένος από τις πανέμορφες γυναίκες και το κρασί του Dorne».

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.