TV & Media

Ντέιβιντ και Βικτόρια Μπέκαμ γιόρτασαν 17 χρόνια γάμου (εικόνες)

Τους έπιασε μια νοσταλγία με την επέτειο και ανέβασαν στο Instagram φωτογραφίες από τα παλιά

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
132598-301473.jpg

Βικτόρια και Ντέιβιντ Μπέκαμ συμπλήρωσαν 17 χρόνια γάμου και 19 χρόνια σχέσης. Ένα από πιο δυναμικά και αγαπημένα ζευγάρια της showbiz γιόρτασε την επέτειο του γάμου ανεβάζοντας φωτογραφίες από τα παλιά.

image

«Ουάου! Πριν από 17 χρόνια συνέβη αυτό...Ήμουν τυχερός να συναντήσω κάποια που είχε την ίδια πορεία και ήθελε τα ίδια πράγματα με εμένα στη ζωή. Δημιουργήσαμε μαζί τέσσερα υπέροχα παιδιά που δεν θα μπορούσα να φανταστώ μια καλύτερη μητέρα γι' αυτά. Χρόνια μας πολλά! Σε αγαπώ» έγραψε ο Ντέιβιντ στον λογαριασμό του στο Instagram.

Ο γάμος του νεαρού άσου του ποδοσφαίρου και της ανερχόμενης σταρ της ποπ τελέστηκε στις 4 Ιουλίου του 1999 στο κάστρο Luttrellstown της Ιρλανδίας.

image

Στην ανάρτηση του Ντέιβιντ απάντησε η Βικτόρια με μια άλλη φωτογραφία του γάμου τους. «Αισθάνομαι ότι έχω πάρει τόση αγάπη και νιώθω ευλογημένη. Ο καλύτερος μου φίλος, η αγάπη μου. Ο καλύτερος άνθρωπος που με εμπνέει κάθε μέρα. Ευτυχισμένη επέτειος στον καλύτερο σύζυγο και μπαμπά του κόσμου!» έγραψε η νυν σχεδιάστρια μόδας.

image

image

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.