TV & Media

Η Γουϊνόνα Ράιντερ δεν γυρίζει την πλάτη της στον Τζόνι

«Δεν αποκαλώ κανέναν ψεύτη», αλλά «μου είναι δύσκολο μένα να δεχτώ όσα λέγονται περί κακοποίησης»

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
132200-300321.jpg

«Μπορώ να μιλήσω μόνο για τη δική μου εμπειρία, η οποία ήταν εξωφρενικά διαφορετική από αυτή που λέγεται» δήλωσε σε συνέντευξή της στο περιοδικό Time η ηθοποιός Γουϊνόνα Ράιντερ. Η 44χρονη Ράιντερ αναφέρεται στον συνάδελφο και φίλο της Τζόνι Ντεπ, ο οποίος κατηγορείται για κακοποίηση από την εν διαστάσει σύζυγό του, Άμπερ Χερντ. Η Γουϊνόνα Ράιντερ και ο Τζόνι Ντέπ ήταν ένα από τα αγαπημένα ζευγάρια της αμερικανικής σόουμπιζ τη δεκαετία του '90. Η σχέση του κράτησε τέσσερα χρόνια.

image

«Δεν μου φέρθηκε ποτέ, μα ποτέ έτσι. Δεν με κακοποίησε ποτέ. Αντιθέτως ήταν ένας καλός, στοργικός άνδρας που είναι πολύ προστατευτικός με τους ανθρώπους που αγαπά», πρόσθεσε η Αμερικανίδα σταρ. Χαρακτήρισε τους ισχυρισμούς της Άμπερ Χερντ «σοκαριστικούς» και διαβεβαίωσε πως «ποτέ δεν είχε δει τον Τζόνι Ντεπ βίαιο απέναντι σε κάποιον άλλον».

«Δεν αποκαλώ κανέναν ψεύτη» πρόσθεσε. «Απλά λέω, πως μου είναι δύσκολο να δεχτώ όλα αυτά που λέγονται. Ήταν πριν πολύ καιρό, αλλά ήμασταν μαζί για 4 χρόνια και ήταν μια πολύ μεγάλη σχέση για μένα. Φανταστείτε αν κάποιος με τον οποίο βγαίνατε όταν ήσασταν, όπως εγώ 17 ετών όταν τον γνώρισα, να κατηγορείται για κάτι τέτοιο. Είναι απλά συγκλονιστικό».

Η 30χρονη Χέρντ κατέθεσε αίτηση διαζυγίου από τον Ντεπ τον Μάιο ισχυριζόμενη πως ο ηθοποιός την κακοποιούσε σωματικά και συναισθηματικά καθ’ όλη τη διάρκεια του γάμου τους που κράτησε 15 μήνες.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.