TV & Media

Στο φως ο κρυφός διεστραμμένος κόσμος του Μάικλ Τζάκσον (εικόνες, video)

Γυμνά και ημίγυμνα αγόρια, πορνογραφικά υλικό, ερωτικός σαδομαζοχισμός στο «παιδικό» δωμάτιο της αποπλάνησης 

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
131614-298838.jpg

Βιβλία, περιοδικά και βίντεο με γυμνά παιδιά, θυσίες ζώων και πορνογραφικό υλικό σε μεγάλες ποσότητες έκρυβε ο Μάικλ Τζάκσον σε «παιδικό δωμάτιο» στο ράντσο Neverland (σ.σ Η Χώρα του Ποτέ), όπως αποκαλύπτουν αρχεία της αστυνομίας που δόθηκαν στη δημοσιότητα από την ιστοσελίδα RadarOnline.

image

image

Τα αρχεία της αστυνομίας χρονολογούνται από το 2003 όταν έγινε εξονυχιστική έρευνα στην έπαυλη του εκλιπόντος βασιλιά της ποπ στην Καλιφόρνια. Υπενθυμίζεται ότι ο Μάικλ Τζάκσον συνελήφθη, κατηγορούμενος για 7 διαφορετικές περιπτώσεις κακοποίησης ανηλίκου. Τελικά απαλλάχθηκε από τις κατηγορίες το 2005, μετά από εξωδικαστικό συμβιβασμό με τα θύματά του.

Στο τέλος του υπνοδωματίου του, η οποία κλείδωνε με τρεις διαφορετικές κλειδαριές βρέθηκε δωμάτιο, στο οποίο οι αστυνομικές αρχές είδαν δεκάδες κούκλες με ήρωες του Ντίσνεϊ, φιγούρες του Σούπερμαν, του Μπάτμαν ή της Λάρα Κροφτ, μινιατούρες αγωνιστικών αυτοκινήτων, λούτρινα κουκλάκια, τεράστια κουκλόσπιτα, αλλά και παιδικά βιβλία. Σύμφωνα με την αστυνομία ο Τζάκσον χρησιμοποιούσε φωτογραφίες νεαρών αντρών και ανήλικων αγοριών για να «προσεγγίζει και να μειώνει τις αναστολές των παιδιών ώστε να μπορεί πιο εύκολα να τα αποπλανεί». Η αστυνομία έχει κατασχέσει πλούσιο υλικό, ημερολόγια, σημειώσεις, φωτογραφίες, βιντεοκασέτες και περισσότερα από 80 βίντεο αποθηκευμένα στους σκληρούς δίσκους των υπολογιστών» του εκλιπόντος τραγουδιστή.

image

image

Σύμφωνα με την αστυνομία στο υπνοδωμάτιο και στο μπάνιο του Μάικλ Τζάκσον βρέθηκαν τουλάχιστον επτά φωτογραφικές συλλογές με αγόρια γυμνά ή ημίγυμνα. Κάποια από τα γυμνά έχουν σαδομαζοχιστικές αναφορές, όπως μια συλλογή με φωτογραφίες εφήβων από τα τέλη του 1800.

image

image

image

image

image

image

Ο Μάικλ Τζάκσον, σφράγισε το ράντσο, και προσωρινά μετακόμισε στο Μπαχρέιν για όσο χρονικό διάστημα εκδικαζόταν η υπόθεση παιδεραστίας.

image

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.