TV & Media

Τέιλορ Σουίφτ - Τομ Χίντλστον: Τον έβαλε στο αεροπλάνο της και απογειώθηκαν μαζί για το άγνωστο (εικόνες)

Ο «προδομένος» Κάλβιν Χάρις λέει ότι το είχε ψυλλιαστεί το ειδύλλιο από τον Μάιο

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
131286-298010.jpg

Ο πρώην εραστής Κάλβιν Χάρις λέγεται ότι αισθάνεται «προδομένος» που η αγαπημένη του σταρ της ποπ Τέιλορ Σουίφτ τον ξέχασε τόσο γρήγορα και έχει ήδη βρει τον αντικαταστάτη του. Η 26χρονη Αμερικανίδα άφησε τον Σκωτσέζο DJ για τον Βρετανό τζέντλεμαν Τομ Χίντλστον, τον αινιγματικό Λόκι του «Night Manager» και πιθανό διάδοχο του Ντάνιελ Γκρεγκ στον ρόλο του Τζέιμς Μποντ.

image

image

image

Η βρετανική Sun δημοσίευσε σε παγκόσμια αποκλειστικότητα φωτογραφίες των Τέιλορ Σουίφτ και Τομ Χίντλστον σε τρυφερό ενσταντανέ, ενώ η βρετανική Daily Mail τους «συνέλαβε» στο Ρόουντ Άιλαντ να επιβιβάζονται στο ιδιωτικό αεροπλάνο της πριγκίπισσας της ποπ.

image

image

image

«Ήταν όλη την ώρα μαζί, αγκαλιάζονταν και αντάλλαζαν παθιασμένα φιλιά αδιαφορώντας για τον κόσμο που πηγαινοερχόταν στην παραλία. Οι δυο τους έμοιαζαν σαν ένα τρελά ερωτευμένο ζευγάρι», είπε άτομο που τους είδε στην Sun. «Ο Τομ από την πρώτη φορά που την είδε την διεκδικούσε. Της έστελνε διαρκώς λουλούδια, την ήθελε πάρα πολύ», φέρεται να δήλωσε στενός συνεργάτης της Τέιλορ.

image

Εντωμεταξύ, ο πρώην Χάρις φέρεται να δήλωσε ότι κάτι είχε υποψιαστεί από τον Μάιο όταν τους είδε μαζί στο γκαλά του Μητροπολιτικού Μουσείου Τέχνης της Νέας Υόρκης. Σε αυτό το γκαλά ο Χάρις ήταν απών.

image

image

image

image

image

 

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.