TV & Media

Meat Loaf : Κατέρρευσε επί σκηνής στον Καναδά (εικόνες, video)

Ο Αμερικανός ροκ σταρ έχασε τι αισθήσεις του ενώ τραγουδούσε το "I Would Do Anything for Love"

Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Κατέρρευσε κατά τη διάρκεια συναυλίας στον Έντμοντον του Καναδά ο Αμερικανός ροκ σταρ και ηθοποιός, Meat Loaf. Το κοινό με τα κινητά τηλέφωνα απαθανάτισε τη στιγμή που ο τραγουδιστής χάνει τις αισθήσεις του. Στα αρκετά βίντεο που ανέβηκαν στο Twitter ο τραγουδιστής φαίνεται να γέρνει προς τα δεξιά, να του πέφτει το μικρόφωνο από το χέρι και να καταρρέει πάνω στο σκηνή ενώ τραγουδούσε τη μεγάλη του επιτυχία I Would Do Anything for Love.

Αμέσως τα υπόλοιπα μέλη του συγκροτήματος σταμάτησαν να παίζουν και έσπευσαν να προσφέρουν πρώτες βοήθειες στον τραγουδιστή. Ο 68χρονος μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο. Στις αρχές της εβδομάδες ο Meat Loaf είχε ακυρώσει δύο προγραμματισμένες συναυλίες λόγω ασθένειας.

image

Ο κόσμος αρχικά νόμισε πως η κατάρρευση μέρος της παράστασης, αναφέρει η εφημερίδα «Edmonton Journal». Το νοσοκομείο του Έντμοντον δεν έχει δώσει καμία πληροφορία για την κατάσταση της υγείας του Αμερικανού ρόκερ.

Το άλμπουμ «Bat Out Of Hell» του Meat Loaf έχει πουλήσει πάνω από 43 εκατομμύρια αντίτυπα σε όλο τον κόσμο και συνεχίζει να πουλά περίπου 200.000 ετησίως σχεδόν 40 χρόνια μετά την κυκλοφορία του.


Φωτογραφία: EPA/DANIEL DEME