TV & Media

Ο Τζόνι Ντεπ πουλάει 9 πίνακες Μπασκιά από τη συλλογή του

Όργιο φημών για το κόστος του διαζυγίου (video)

Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Αντιμέτωπος με την κατακραυγή του σκανδαλοθηρικού Τύπου και του κοινού για την κατάληξη του γάμου του με την Άμερ Χερντ και τις κατηγορίες κακοποίησής της που αντιμετωπίζει, ο Τζόνι Ντεπ αποφάσισε να πουλήσει εννέα πίνακες του Ζαν Μισέλ Μπασκιά από την προσωπική του συλλογή του, στις 29 και 30 Ιουνίου μέσω του οίκου δημοπρασιών Christie’s.

Σε επίσημη ανακοίνωσή του ο διάσημος ηθοποιός τονίζει πως «τίποτα δεν μπορεί να αντικαταστήσει τη ζεστασιά και την αμεσότητα ή τα απόλυτα ερωτήματα και τις αλήθειες που ο Μπασκιά έθεσε. Η ομορφιά και η ενοχλητική μουσικότητα της ζωγραφικής του, η κακοφωνία της σιωπής του που επιτίθεται στις αισθήσεις μας, θα ζει για πάντα πέρα από την πνοή μας».

Με τις τιμές πώλησης των φημισμένων έργων Τέχνης να αναμένεται να σημειώσουν ρεκόρ, ένεκα της υπέρμετρης δημοσιότητας που έχει λάβει το πολυσυζητημένο διαζύγιο του Τζόνι Ντεπ με την Άμπερ Χερντ, δεν είναι λίγοι αυτοί που εκτιμούν πως πρόκειται για μια λογιστική κίνηση του δημοφιλούς ηθοποιού ώστε να πληρώσει το υψηλό κόστος του χωρισμού.