TV & Media

«Η Άμπερ δεν σήκωσε ποτέ χέρι πάνω μου»

«Εξωπραγματικό» να παρουσιάζεται ως βίαιη, δηλώνει η πρώην σύντροφος της Χερντ

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
130595-296014.jpg

Η πρώην σύντροφος της Άμπερ Χερντ δήλωσε ότι η εν διαστάσει σύζυγός του Τζόνι Ντεπ έχει αδίκως κατηγορηθεί για ενδοοικογενειακή βία, διότι δεν σήκωσε ποτέ χέρι πάνω της. Σε ανακοίνωσή της, η οποία δημοσιεύεται στην Σελίδα 6 της αμερικανικής εφημερίδας Νιου Γιορκ Ποστ, η Τάσια Βαν Ρι αναφέρεται στο περιστατικό του 2009 και ξεκαθαρίζει ότι ήταν μια παρεξήγηση δύο ατόμων σε «θέση ισχύος» με τάσεις ομοφοβίας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Το 2009 η Άμπερ αδίκως κατηγορήθηκε για ένα περιστατικό, το οποίο παρερμηνεύτηκε από δύο άτομα σε θέση ισχύος. Φαίνονταν να αντιπαθούν τις γυναίκες, αλλά τελικά οι μάσκες έπεσαν και αποκαλύφθηκε η ομοφοβία τους όταν συνειδητοποίησαν ότι δεν ήμασταν φίλες, αλλά ζευγάρι. Τελικά οι κατηγορίες αποσύρθηκαν και η Άμπερ αφέθηκε ελεύθερη. Είναι αποκαρδιωτικό να αμφισβητείται για άλλη μια φορά η ακεραιότητα της Άμπερ. Είναι ένας αξιόλογος, ειλικρινής άνθρωπος, μια όμορφη γυναίκα την οποία σέβομαι απολύτως. Ζήσαμε μαζί πέντε υπέροχα χρόνια και παραμένουμε φίλες ως σήμερα».

Την Τρίτη το περιοδικό TMZ αποκάλυψε ότι η Άμπερ Χερντ είχε κατηγορηθεί για ενδοοικογενειακή βία σε βάρος της Τάσια Βαν Ρι μετά από έναν καβγά στο αεροδρόμιο του Σιάτλ. Τον περασμένο μήνα η σταρ του Χόλιγουντ κατέθεσε αίτηση διαζυγίου από τον Τζόνι Ντεπ κατηγορώντας για άσκηση σωματικής βίας κατά τη διάρκεια του γάμου τους που κράτησε 15 μήνες.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.