TV & Media

«Μυστικός» γάμος αλά ελληνικά για την Κάιλι Μινόγκ στην Σίφνο; (εικόνες)

Το έκανε σαν την Άνιστον. Όλοι είχαν προσκλήση για πάρτι γενεθλίων και τελικά έφαγαν κουφέτα

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
130279-295049.jpg

Την ημέρα των 48ων γενεθλίων της η Αυστραλή σταρ της ποπ Κάιλι Μινόγκ φέρεται να παντρεύτηκε με τον κατά 19 χρόνια μικρότερο αγαπημένο της, Τζόσουα Σας, και μάλιστα στην πανέμορφη Σίφνο των Κυκλάδων. «Ήταν το πιο καλά κρυμμένο μυστικό στον κόσμο», δήλωσε καλά πληροφορημένη πηγή στο περιοδικό Woman's Day της Αυστραλίας.

image

image

Οι καλεσμένοι ταξίδεψαν στην Σίφνο από την Βρετανία, φυσικά την Αυστραλία και τις Ηνωμένες Πολιτείες με έξοδα της νύφης. «Η Κάιλι πλήρωσε για τα αεροπορικά ταξίδια των καλεσμένων, πρώτη θέση». Οι καλεσμένοι έλαβαν πρόσκληση για ένα πάρτι γενεθλίων στην Σίφνο, αλλά η σέξι σταρ τους… ξεγέλασε με κουφέτα. Όπως ακριβώς έκανε και η Τζένιφερ Άνιστον με τον Τζάστιν Θερού στο Λος Άντζελες.

image

Οι πρόσφατες αναρτήσεις του ζευγαριού επιβεβαιώνουν τη φήμη του γάμου στην Ελλάδα. Ο μεν Τζόσουα ανέβασε το ποίημα «Σαντορίνη» του Σεφέρη, η δε Κάιλι ανέβασε τη φωτογραφία μιας καρδιάς και τη φράση: «Ήταν μαγικά», ενώ οι φίλοι εύχονται τα καλύτερα στο ζευγάρι: «Αξίζουν και στους δυο σας τα καλύτερα». Η Κάιλι Μινόγκ έκανε φέτος Πάσχα στην Σίφνο.  

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης Joshua Sasse (@joshuasasse) στις Μάι 31, 2016, 12:45πμ PDT

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης Kylie Minogue (@kylieminogue) στις Μάι 28, 2016, 9:56πμ PDT

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.