TV & Media

Η Ιrina Shayk αποκαλύπτει τα μυστικά της μοναδικής ομορφιάς της

Οι καθημερινές ιεροτελεστίες ενός supermodel που γνωρίζει καλά τους κωδικούς της γοητείας

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
130181-294828.jpg

Από το 2007 που έκανε την εμφάνισή της στο ετήσιο τεύχος με μαγιό του περιοδικού «Sports Illustrated» η Ιrina Shayk συγκαταλέγεται ανάμεσα στα κορυφαία πρόσωπα του χώρου της μόδας. Τι κάνει όμως για να διατηρεί σε άψογη φόρμα το σώμα αλλά και το πνεύμα της;

Το εντυπωσιακό τοπ μόντελ ξεκινάει τη μέρα του με ένα θρεπτικό πρωτεϊνούχο ρόφημα ενώ ανάμεσα στα γεύματα επιλέγει ένα ποτήρι κεφίρ ή φέτες από μάνγκο. To μυστικό για λαμπερό δέρμα, σύμφωνα με την ίδια, είναι τα άφθονα λαχανικά και το μουρουνέλαιο το οποίο λαμβάνει σε μορφή χαπιών.

Η γυμναστική που προτιμάει να κάνει για να βρίσκεται σε φόρμα είναι πιλάτες και ζίου ζίτσου, ενώ για να χαλαρώσει από τους έντονους ρυθμούς της καθημερινότητας επισκέπτεται κέντρα σπα.

Τα καλλυντικά που δεν λείπουν ποτέ από το νεσεσέρ της είναι η κρέμα ημέρας και νύχτας και το λάδι μαλλιών, που όπως αναφέρει η ίδια απλώνει στα ξηρά της μαλλιά κάθε βράδυ πριν κοιμηθεί.

Σύμφωνα πάντα με την ίδια, η καλύτερη συμβουλή ομορφιάς, που την έχει αποκομίσει από την μητέρα της, είναι να περνάει από το όλο πρόσωπό της παγάκια για φυσικό λίφτινγκ κάθε πρωί μόλις ξυπνήσει.

Τέλος, δηλώνει λάτρης της κλασικής λογοτεχνίας ενώ η καλύτερη ώρα για να διαβάσει το αγαπημένο της βιβλίο, τον «Ηλίθιο» του Ντοστογιέφσκι, είναι στην μπανιέρα, όταν απολαμβάνει το ζεστό της μπάνιο.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.