TV & Media

Ράιαν Γκόσλινγκ: Οι γυναίκες είναι καλύτερες από εμάς τους άντρες (εικόνες)

Πιο δυνατές, πιο εξελιγμένες, «με κάνουν καλύτερο άνθρωπο»

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
130060-294399.jpg

Πρόσφατα έγινε μπαμπάς για δεύτερη φορά. Ο 35χρονος Ράιαν Γκόσλινγκ έχει δύο κόρες και δηλώνει ότι «οι γυναίκες είναι πολύ καλύτερες από εμάς τους άντρες» ενώ παράλληλα παίρνει έμμεσα θέση υπέρ της Χίλαρι Κλίντον αφού υποστηρίζει ότι «η Αμερική είναι έτοιμη για την πρώτη γυναίκα Πρόεδρο».

image

Ο παντρεμένος με την Εύα Μέντες ηθοποιός «ποζάρει» στο εξώφυλλο του περιοδικού ES και μιλάει για το ρόλο του στην τελευταία του ταινία «The Nice Guys» μαζί με τον Ράσελ Κρόου.

image

«Μου αρέσει η κωμωδία γιατί βλέπεις το αποτέλεσμά της στο κοινό. Οταν παίζεις ένα δραματικό ρόλο, όσο κι αν παρατηρείς το θεατή, σπάνια καταλαβαίνεις αν υποφέρει κι αυτός μαζί σου, ή αν έχει βαρεθεί τη ζωή του. Με την κωμωδία μία ολόκληρη αίθουσα σκάει στα γέλια κι αυτή είναι η ανταμοιβή σου...».

image

Γιατί ο γοητευτικός Ράιαν θεωρεί τις γυναίκες ανώτερες των αντρών; «Είναι πιο δυνατές. Είναι περισσότερο εξελιγμένες. Όταν κανείς έχει κόρες το διαπιστώνει αυτό από τα πρώτα στάδια της ζωής τους. Η ανάπτυξή τους είναι αλματώδης σε σχέση με των αγοριών». Ο σταρ του Χόλιγουντ παραδέχεται ότι οι γυναίκες τον κάνουν καλύτερο άνθρωπο. «Με μεγάλωσαν η μητέρα μου κι η αδελφή μου. Πήγαινα σε σχολή χορού. Στο σπίτι μου τώρα κατακλύζομαι από γυναίκες. Είναι καλύτερες από εμάς. Εμένα με κάνουν καλύτερο...».

image

Για το πώς αισθάνεται ως 'αντικείμενο' πόθου για χιλιάδες γυναίκες ο Ράιαν απάντησε: «Ίσως είναι η ώρα μας να αποδεχθούμε κι εμείς οι άντρες αυτή την πραγματικότητα. Μεγάλωσα με γυναίκες οπότε ξέρω πολύ καλά τι σημαίνει να σε υποβιβάζουν σε σεξουαλικό αντικείμενο. Όταν έβγαινα με την μητέρα μου για ψώνια, οι άντρες την κύκλωναν με τα αυτοκίνητά τους και της έλεγαν πράγματα. Αυτό ήταν πολύ τρομαχτικό για μένα, για οποιοδήποτε μικρό αγόρι...».

Τέλος, εκτιμά ότι ίσως ήρθε η ώρα για έναν Λευκό Οίκο με άρωμα γυναίκας: «Νομίζω ότι το Οβάλ γραφείο χρειάζεται το 'άγγιγμα' μιας γυναίκας».

image

 


Φωτογραφίες: EPA/JULIEN WARNAND, EPA/WARREN TODA 

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.