TV & Media

Ο βοηθός του Ντεπ παραδέχεται ότι ο ηθοποιός κακοποιούσε τη Χερντ (εικόνες, video)

Στη δημοσιότητα μηνύματα του Στίβεν Ντέιτερς από το 2014

Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Στη δημοσιότητα δίνει το ET μηνύματα που είχε ανταλλάξει από το 2014 η Άμπερ Χερντ με τον βοηθό του Τζόνι Ντεπ, ο οποίος παραδέχεται ότι ο 52χρονος κακοποιεί και ασκεί βία στην ηθοποιό.

Πρόκειται για μηνύματα πριν καν παντρευτούν οι δύο ηθοποιοί και τα οποία, σύμφωνα με ανώνυμη πηγή του ΕΤ, αποδεικνύουν ότι η Χερντ ήταν θύμα συστηματικής κακοποίησης.

Στο πρώτο μήνυμα ο Στίβεν φέρεται να απολογείται για λογαριασμό του Ντεπ γράφοντας: «Σκέψου τι σου έστειλε απλά. Είναι απίστευτα απολογητικός και ξέρει ότι έκανε λάθος» και συνεχίζει: «Θέλει να γίνει καλύτερος τώρα. Ήταν πάρα πολύ κατηγορηματικός για αυτό το πρωί. Νιώθει σαν να είναι σε κρίσιμο σημείο».

Σε αυτό το μήνυμα η Χερντ φέρεται να απαντά: «Ναι, αλλά δεν ξέρω πώς να είμαι μαζί του μετά από αυτό που μου έκανε χτες. Δεν ξέρω αν μπορώ να μείνω μαζί του». Για να πάρει την απάντηση του Στίβεν: «Θέλει να σε δει πάρα πολύ. Είναι τρελαμένος».

«Προφανώς δεν έχει ιδέα για το τι έκανε ή για το μέγεθος αυτού που έκανε. Αν κάποιος ήταν πράγματι ειλικρινής με αυτόν για το πόσο άσχημο ήταν αυτό που έκανε, θα ένιωθε αποκρουστικά» γράφει η 30χρονη. «Λυπάμαι που δεν έχει καλύτερο τρόπο να καταλάβει πραγματικά τη σοβαρότητα των χθεσινών του πράξεων. Δυστυχώς για μένα, θυμάμαι τα πάντα με ανατριχιαστικές λεπτομέρειες από ό,τι συνέβη».

«Ένιωσε αποκρουστικά (σ.σ. για αυτό που συνέβη)» γράφει ο Στίβεν και προσθέτει: «Όταν του είπα ότι σε κλότσησε, έκλαψε. Ήταν απαίσιο. Και το ξέρει». «Είναι ένα χαμένο μικρό αγόρι και χρειάζεται όλη τη βοήθεια που μπορεί να λάβει. Λυπάται πάρα μα πάρα πολύ, όπως θα έπρεπε άλλωστε» συνεχίζει.

Και η Χερντ απαντά: «Το έχει ξανακάνει πάρα πολλές φορές πριν. Στο Τόκιο, στο νησί, στο Λονδίνο (το θυμάσαι αυτό;!) και πάντα μένω. Πάντα πιστεύω ότι θα γίνει καλύτερος… Και μετά, κάθε τρεις και κάτι μήνες, είμαι ξανά στην ίδια ακριβώς θέση».

image

image

image

image