TV & Media

Ο Τζόνι Ντεπ προσπάθησε να πνίξει την Άμπερ Χερντ με μαξιλάρι (εικόνες)

Είχε πιει τόσο που έδωσε μπουνιά στον τοίχο, για αυτό είχε μπαταρισμένο χέρι

Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Ο Τζόνι Ντεπ προσπάθησε να πνίξει την Άμπερ Χερντ με ένα μαξιλάρι, σε μια κρίση κατανάλωσης άφθονου αλκοόλ, και σε άλλο περιστατικό έδωσε γροθιά στον τοίχο, για αυτό και είχε μπαταρισμένο το χέρι του τον περασμένο Μάρτιο.

Αυτό υποστηρίζει φίλη της 30χρονης ηθοποιού στο ένθετο της εφημερίδας New York Post «Page Six» καθώς, όπως λέει, εκείνη τη μέρα η Χερντ τής έστειλε μήνυμα επειδή δεχόταν επίθεση. Εκείνη πήγε στο σπίτι του ζεύγους στο Λος Άντζελες όπου βρήκε τη Χερντ «χτυπημένη και γεμάτη μελανιές», ενώ από τα μαλλιά της έλειπε μια τεράστια τούφα.

Η υποτιθέμενη αυτόπτης μάρτυρας είπε στην εφημερίδα για τον μήνα Δεκέμβριο: «Αυτό το περιστατικό πραγματικά με στιγμάτισε επειδή (η Χερντ) μου εμπιστεύτηκε ότι φοβήθηκε για τη ζωή της αφότου ο μεθυσμένος Τζόνι προσπάθησε να την πνίξει με ένα μαξιλάρι».

Μάλιστα, ισχυρίστηκε ότι εκείνη δεν ήταν η μοναδική φορά που έβλεπε τον Ντεπ μεθυσμένο να επιτίθεται στη Χερντ.

Σύμφωνα δε με τους τελευταίους ισχυρισμούς της μάρτυρα, ο Ντεπ κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων της ταινίας «Πειρατές της Καραϊβικής: Το σεντούκι του Νεκρού» τον Μάρτιο του 2015, σε μια άλλη στιγμή μεθυσμένης έκρηξής του, έδωσε μπουνιά στον τοίχο με αποτέλεσμα να τραυματιστεί και να απέχει ένα μήνα από τα γυρίσματα. Εξ ου και οι φωτογραφίες του με μπαταρισμένο χέρι και η επιστροφή του στις ΗΠΑ από την Αυστραλία για να υποβληθεί σε επέμβαση. 

image

image