TV & Media

Ο βιογράφος του Ωνάση αποκαλύπτει: Η Αθηνά θέλει να βάλει τέλος στη ζωή της

«Της ζητάμε να έρθει στην Ελλάδα, όπου δεν κινδυνεύει από κανένα»

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
129884-293839.jpg

«Η Αθηνά θέλει να βάλει τέλος στη ζωή της, γι' αυτό και περιστοιχίζεται από τους σωματοφύλακές της 24 ώρες το εικοσιτετράωρο» λέει ο κ. Λυμπερόπουλος στην «Espresso», ενώ, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του, το οποίο προέρχεται από πηγές του στη Βραζιλία, έχει μάθει πως εδώ και καιρό ο Ντόντα πίεζε την Ωνάση να κάνουν παιδί, όμως εκείνη αρνιόταν πεισματικά, καθώς θεωρεί ότι «οι ρίζες των Ωνάσηδων πρέπει να εκλείψουν, γιατί φέρουν μέσα τους μια κατάρα αρχαίας τραγωδίας».

H χρυσή κληρονόμος, σύμφωνα με πληροφορίες του βετεράνου δημοσιογράφου, διακατέχεται από το σύνδρομο του «ξαφνικού θανάτου», κάτι που συνδέεται απόλυτα με την αντίδρασή της όταν πριν από λίγες μέρες σκοτώθηκε το άλογο ιππασίας που είχε αγοράσει το ζευγάρι στη Βίβιαν, την κόρη του ολυμπιονίκη. «Η Αθηνά το θεώρησε σημάδι, άρχισε να κλαίει και να οδύρεται φωνάζοντας: ‘‘Ντόντα, απομάκρυνε τη Βίβιαν από μένα, φέρνω στο αίμα μου την κατάρα του θανάτου’’». Από εκεί άρχισε η αντίστροφη μέτρηση. Η Αθηνά έχει σταματήσει να τρώει, άτομα από το περιβάλλον της λένε πως έχει αδυνατίσει ανησυχητικά και το πρόσωπό της έχει υποστεί μετάλλαξη εξαιτίας της απώλειας των κιλών.

Η ιστορία αγάπης της εγγονής του θρυλικού Έλληνα κροίσου Αριστοτέλη Ωνάση φάνταζε από την αρχή σαν παραμύθι, αφού, παρά τις αντιρρήσεις του πατέρα της Τιερί Ρουσέλ, εκείνη παντρεύτηκε τον μοναδικό ίσως άντρα που αγάπησε. Εξάλλου, έντονες είναι οι φήμες ότι ο Αλβάρο ντε Μιράντα έχει συνάψει δεσμό με όμορφη Ισπανίδα, αλλά και ότι η Αθηνά έχει βρει την παρηγοριά στο πρόσωπο παιδικού της φίλου.

Η ίδια πάντως στο τουρνουά που μετείχε από τις αρχές του μήνα στο Φάλκενσβααρντ της Ολλανδίας ήταν μόνη και φανερά θλιμμένη, ενώ από το χέρι της απουσίαζε η βέρα της.

image

Όσοι έτυχε να τη δουν μάλιστα από κοντά στο Φάλκενσβααρντ λένε ότι, αν και εξακολουθούσε να χαμογελάει φιλικά, το βλέμμα της ήταν θλιμμένο και κενό, ενώ την ίδια στιγμή που εκείνη περιφερόταν μόνη στις εγκαταστάσεις, ο σύζυγός της ανέβαζε φωτογραφίες του μαζί με την κόρη του, γράφοντας: «Η κόρη μου, η ζωή μου...».

Αυτή, ωστόσο, δεν ήταν η πρώτη φορά που η Ελληνίδα κληρονόμος εμφανίστηκε μόνη. Η πρώτη ήταν στο τουρνουά που διεξήχθη στις 4-8 Μαΐου στο Κλάιν Φλότμπεκ του Αμβούργου, γεγονός που είχε προκαλέσει την έκπληξη πολλών συμμετεχόντων, καθώς ο Ντόντα, όπως τον αποκαλούν χαϊδευτικά, δεν είχε λείψει ποτέ από το πλευρό της στον συγκεκριμένο αγώνα. Μόνη εμφανίστηκε και την περασμένη Παρασκευή σε τουρνουά στη Μαδρίτη. Αντίστοιχα, σόλο εμφάνιση έκανε και εκείνος στο τουρνουά της Βρετάνης στα μέσα Μαΐου, όπου πήγε συνοδευόμενος μονάχα από την κόρη του Βιβιάν.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.