TV & Media

Ήρθε η ώρα της Τζέιν Μποντ (εικόνες)

Ο Guardian «στρατολογεί» τις 7 καλύτερες υποψήφιες κατασκόπους για το ρόλο του 007

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
129868-293804.jpg

«Το όνομά μου είναι Μποντ. Τζέιν Μποντ». Πόσες πιστεύετε είναι οι πιθανότητες να ακούσουμε αυτή τη φράση από τα χείλη μιας γυναίκας κατασκόπου στη θέση του θρυλικού Τζέιμς. «Αν πιστεύετε ότι οι πιθανότητες να δοθεί ο ρόλος του Τζέιμς Μποντ σε γυναίκα είναι ίδιες με τον Κάπτεν Άμερικα να βγαίνει ραντεβού με άντρα κάνετε λάθος», γράφει ο Μπεν Τσάιλντ στον Guardian. Μάλιστα, ο Βρετανός αποκαλύπτει ότι εάν το «Πέθανε Μια Άλλη Μέρα» του 2002 δεν είχε αποτύχει παταγωδώς εισπρακτικά η MGM ήταν έτοιμη να προτείνει στην Χάλι Μπέρι το δικό της spin-off μετά την εκπληκτική της εμφάνιση ως πράκτορας της Εθνικής Υπηρεσίας Ασφάλειας δίπλα στον Πιρς Μπρόσναν. Και συμπληρώνει ότι πριν από την Μπέρι η εταιρεία EON είχε εξετάσει το ενδεχόμενο να γυρίσει ταινία με γυναίκα κατάσκοπο την Κινέζα παρτενέρ του Μπρόσναν, Μισέλ Γέο στο «Το Αύριο Ποτέ δεν Πεθαίνει». Άρα μήπως ήρθε το πλήρωμα του χρόνου να μπει μια γυναίκα στον κόσμο της βρετανικής αντικατασκοπείας. Ο δημοσιογράφος της βρετανικής εφημερίδας στρατολογεί επτά υποψήφιες για το ρόλο του 007.

1. Ρόζαμουντ Πάικ

image

Έχει υποδυθεί την πράκτορα του ΜΙ6 Μιράντα Φροστ στο «Πέθανε Μια Άλλη Μέρα» του 2002. Έχει την απαραίτητη βρετανική προφορά, το σεξαπίλ και στα 37 της συνδυάζει τα νιάτα με την εμπειρία. Βρίσκεται στο απόγειο της καριέρας της μετά την εξαιρετική της εμφάνιση στο «Κορίτσι Που Εξαφανίστηκε».

2. Εμίλια Κλαρκ

image

Η 29χρονη Καλίσι του Game of Thrones τα έχει βάλει με Ντοθράκι, με δουλέμπορους, με δράκους και ήρθε η ώρα να αποδείξει την αξία της στη Μεγάλη Οθόνη.

3. Τζίλιαν Άντερσον

image

Η πράκτορας Ντέινα Σκάλι των X-Files είναι η αγαπημένη των μέσων κοινωνικής δικτύωσης για το ρόλο του Μποντ. Έχει το βλέμμα και τη στόφα των κατασκόπων παλιάς κοπής.

4. Κέιτ Γουίνσλετ

image

Το βρετανικό κοινό σε πρόσφατη δημοσκόπηση είπε ότι η Κέιτ του Τιτανικού και του Στιβ Τζομπς θα ήταν η ιδανική Βρετανή κατάσκοπος.

5. Φελίσιτι Τζόουνς

image

Λίγο δύσκολο η «Κυρία Χόκινγκ» των Όσκαρ να τα βάλει με κακούς παλεύοντας πάνω σε βαγόνια τρένων που κινούνται με ιλιγγιώδη ταχύτητα.

6. Έμιλι Μπλαντ

image

Πολλοί την θεωρούν τη θηλυκή εκδοχή του Ντάνιελ Γκρεγκ. Σέξι, δυναμική και με εμπειρία σε ρόλους ταινιών δράσης.

7.Εύα Γκριν

image

Εφόσον αναστήθηκε ο Τζον Σνόου στο Game of Thrones δεν βλέπω τον λόγο να μην μπορεί να κάνει το ίδιο η υπέροχη και αδικοχαμένη Βέσπερ.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.