TV & Media

Ο Τζόνι Ντεπ πνίγει τον πόνο του: Τα πίνει με μελαχρινή καλλονή (εικόνες)

Σε μπαρ ξενοδοχείου

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
129799-293611.jpg

Ο φωτογραφικός φακός της Daily Mail «τσάκωσε» τον Τζόνι Ντεπ να πνίγει τον πόνο του μέχρις τις 2 τα ξημερώματα στο μπαρ του ξενοδοχείου του στη Σουηδία στο πλαίσιο της περιοδείας των «Hollywood Vampires».

Μόνο που δεν τα έπινε μόνος, αλλά με παρέα μια μυστηριώδη μελαχρινή καλλονή και ήδη οι κακές γλώσσες μιλούν για αντικαταστάτρια της Άμπερ Χερντ.

Σύμφωνα με τη βρετανική εφημερίδα, ο 52χρονος ο οποίος μετά τον σάλο που έχει ξεσπάσει για τον χωρισμό του από την Άμπερ Χερντ και τα παραλειπόμενα αυτού, απέφευγε να κάνει δημόσιες εμφανίσεις στις ευρωπαϊκές πρωτεύουσες όπου έδωσε συναυλίες η μπάντα του, αυτή τη φορά, κατέβηκε στο μπαρ του Grand Hotel στη 1 τα ξημερώματα, όταν έκλεινε. Επειδή ακριβώς όμως επρόκειτο για τον Τζόνι Ντεπ, το προσωπικό ξανάνοιξε το μπαρ μόνο για αυτόν και τη συντροφιά του, τη μελαχρινή καλλονή και δυο ακόμη φίλους του.

Στην περιγραφή των φωτογραφιών γίνεται λόγος για στενά τετ-α-τετ μεταξύ του ηθοποιού και της άγνωστης γυναίκας, ενώ πολλές φορές οι δυο τους μιλούσαν αγνοώντας την υπόλοιπη παρέα. Στο μπαρ παρέμειναν για μία ώρα.

image

image

image

image

image

image

image

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.