TV & Media

Σπασμένα τζάμια και κόκκινες κηλίδες στο πάτωμα: Στο σπίτι των Ντεπ - Χερντ μετά την «επίθεση» (εικόνες)

Αυτόπτης μάρτυρας: Ήπιε αλκοόλ και κοκαΐνη κι έσπασε τα πάντα σαν ταύρος σε υαλοπωλείο

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
129760-293493.jpg

Τις φωτογραφίες που προσκόμισε η Άμπερ Χερντ στο δικαστήριο ως αποδεικτικά της επίθεσης του Τζόνι Ντεπ εναντίον της στις 21 Μαΐου, για να διαταχθούν περιοριστικά μέτρα δημοσιεύει η εφημερίδα «Daily Mail».

Η ίδια φέρεται να ισχυρίστηκε πως ο 52χρονος της πέταξε ένα μπουκάλι κρασί σαν να ήταν «μπαστούνι του μπέισμπολ» ενώ την «έβριζε αισχρά, ουρλιάζοντας». Την ίδια ώρα, η γειτόνισσα και φίλη της Χερντ Ρέιτσελ Ρόουζ Πένινγκτον κατέθεσε πως ήταν παρούσα στις 21 Μαΐου, κατηγορώντας τον Ντεπ πως είχε καταναλώσει ένα «επικίνδυνο κοκτέιλ κοκαΐνης και αλκοόλ» με αποτέλεσμα να γίνει «ένα βίαιο ζώο, σπάζοντας σαν ταύρος σε υαλοπωλείο το ίδιο του το σπίτι».

Στις φωτογραφίες, διακρίνεται ένας σπασμένος πίνακας και κόκκινες κηλίδες στο πάτωμα και στο χαλί από το υποτιθέμενο μπουκάλι κρασί το οποίο ο ηθοποιός κατηγορείται πως πέταξε στην 30χρονη.

image

image

image

image

Σύμφωνα με την Daily Beast, εκτός από την Πένινγκτον, στο σπίτι εκείνη την ημέρα βρίσκονταν και άλλοι δύο φίλοι, όταν είδαν τον Ντεπ να μπαίνει «μεθυσμένος και μαστουρωμένος» περίπου στις 7.15 το απόγευμα. Οι επισκέπτες, σύμφωνα με το δημοσίευμα έφυγαν από το σπίτι αφήνοντας μόνους τους Ντεπ και Χερντ, καταθέτοντας ότι η 30χρονη επιχείρησε να παρηγορήσει τον 52χρονο ο οποίος βίωνε την απώλεια της μητέρας του.

Όμως, «ξαφνικά έπαθε εμμονή με κάτι που δεν ίσχυε και η συμπεριφορά του άλλαξε δραματικά» υποστηρίζει η Χερντ και προσθέτει πως «έγινε απίστευτα θυμωμένος».

Η Πένινγκτον έλαβε ένα μήνυμα από την Χερντ περίπου στις 8.06 το βράδυ, ζητώντας της να γυρίσει πίσω. Τότε βρήκε τη Χερντ «ακουμπώντας στον καναπέ, κρατώντας το κεφάλι της με τα χέρια της, ενώ ο Τζόνι της ούρλιαζε». Η Πένινγκτον ισχυρίζεται πως μπήκε στη μέση και ζητούσε από τον Ντεπ να σταματήσει, έτσι αυτός χαστούκισε την 30χρονη ηθοποιό και την έβριζε ουρλιάζοντας. Η ίδια συνεχίζει λέγοντας πως μετά από αυτό, έβαλε το σώμα της σαν ασπίδα και κάλυψε τη Χερντ, ενώ ο Ντεπ «πήρε ένα μεγάλο μπουκάλι κρασί και το κράταγε σαν να ήταν μπαστούνι του μπέισμπολ, σπάζοντας ό,τι έβρισκε μπροστά του».

Επίσης, υπάρχει ο ισχυρισμός πως ο Ντεπ πέταξε στο πρόσωπο της Χερντ κι ένα iPhone, το οποίο της άφησε και μελανιά κάτω από το μάτι της, σύμφωνα με τις φωτογραφίες από την παρουσία της στο δικαστήριο.

Μάλιστα, οι δύο γυναίκες φέρονται να κατέθεσαν πως το σημείο έφτασε και ένας άνδρας της προσωπικής φρουράς του 52χρονου ονόματι Τζέρι Τζατζ ο οποίος δεν παρενέβη να τις βοηθήσει, απλώς απηύθυνε εκκλήσεις στον ηθοποιό λέγοντας: «Αφεντικό, σε παρακαλώ».

Το βράδυ η Χερντ κοιμήθηκε στο σπίτι της Πένινγκτον και την επομένη, στις 22 Μαΐου υπέβαλε αίτηση διαζυγίου.

Σημειωτέον, ότι το ένθετο στην εφημερίδα New York Post «Page Six» δημοσιεύει πως αυτό το «κάτι που δεν ίσχυε», σύμφωνα με άνθρωπο του περιβάλλοντος του Τζόνι Ντεπ, είναι πως στον ηθοποιό δεν άρεσε καθόλου η στενή φιλία της Άμπερ Χερντ με τη λεσβία ακτιβίστρια iO Tillet Wright.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.