TV & Media

«Πρέπει να προστατεύσουμε τον Τζόνι πάση θυσία» (εικόνες, video)

Ο Ντεπ περικυκλωμένος από σεκιούριτι στην ευρωπαϊκή περιοδεία με τα «Βαμπίρ του Χόλιγουντ»

Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Αποκλειστικές εικόνες δημοσιεύει η βρετανική εφημερίδα Daily Mail, η οποία εντόπισε τον 52χρονο Τζόνι Ντεπ στην Στοκχόλμη της Σουηδίας μαζί με την μπάντα του «The Hollywood Vampires» ( σ.σ. Τα βαμπίρ του Χόλιγουντ) ενόψει της αποψινής συναυλίας στο πάρκο Γκρόνα Λουντ. Ο Τζόνι Ντεπ διανυκτέρευσε σε σουίτα 8.000 δολαρίων στο πιο ακριβό ξενοδοχείο της Στοκχόλμης και μετέβη με ταχύπλοο στον συναυλιακό χώρο.

image

image

Η προσωπική του φρουρά ασφαλείας αποτελούνταν από τουλάχιστον οκτώ άτομα και κάποιος άκουσε σεκιούριτι να λέει: «Πρέπει να προστατεύσουμε τον Τζόνι πάση θυσία». «Είναι συνέχεια μόνος στο δωμάτιο. Τρώει και πίνει μόνος και δεν έχει καμία επικοινωνία με τα υπόλοιπα μέλη του συγκροτήματος», δήλωσε μη κατονομαζόμενο μέλος του συγκροτήματος. Οι Hollywood Vampires έπαιξαν χθες στην Γερμανία, απόψε στη Σουηδία και αύριο Τετάρτη ταξιδεύουν για Δανία στο πλαίσιο της ευρωπαϊκής τους περιοδείας.

image

image

image

Ο Ντεπ λέγεται ότι δεν είναι σε καλή ψυχολογική κατάσταση τόσο λόγω του θανάτου της μητέρας του αλλά και του διαζυγίου με την Άμπερ Χερντ, η οποία μάλιστα τον κατηγορεί για άσκηση σωματικής βίας. «Μας έχουν πει να μην πολυμιλάμε στον Τζόνι για ευνόητους λόγους. Είναι πολύ πιεσμένος και αν αρχίσουμε να μιλάμε για τα προβλήματά του θα έχει αντίκτυπο στη μουσική μας», δήλωσε άλλο μέλος των «Βαμπίρ». Το συγκρότημα δέχεται επίθεση από χρήστες στα social media που προτρέπουν τον κόσμο να μποϊκοτάρει τις συναυλίες σε ένδειξη συμπαράστασης στην Άμπερ Χερντ (#ImWithAmber). Ωστόσο, περισσότεροι από 30.000 φαν του συγκροτήματος κατέκλυσαν το Γκρόνα Λουντ χθες βράδυ για να δουν τα Βαμπίρ από κοντά, στα οποία παίζουν εκτός από τον Τζόνι Ντεπ, ο θρυλικός Άλις Κούπερ και ο κιθαρίστας των Aerosmith Τζο Πέρι.

image

image