TV & Media

Απίστευτη ατάκα από τον Τέρι Γκίλιαμ για την υπόθεση Τζόνι Ντεπ - Άμπερ Χερντ

«Μακάρι να έμενε η μελανιά σε ένα σημείο» και κείμενο περί εκβιασμού από την Χερντ

Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Ο μοναδικός Τέρι Γκίλιαμ πήρε ξεκάθαρη θέση στην υπόθεση που απασχολεί τη showbiz με το διαζύγιο και τη «βία» στο (πρώην) ζευγάρι Τζόνι Ντεπ - Άμπερ Χερντ.

Ο μοναδικός Αμερικανός της θεότρελης ομάδας Μonty Python αλλά και σκηνοθέτης του «Brazil», των «12 Πιθήκων» κ.ά. έκανε στο Facebook ένα σχόλιο που έχει προκαλέσει αντιδράσεις. 

Συγκεκριμένα γράφει: «Όπως πολλοί από τους φίλους του Τζόνι Ντεπ ανακαλύπτω ότι η Άμπερ είναι καλύτερη ηθοποιός απ’ ό,τι νόμιζα... μακάρι αυτή η "μελανιά" να έμενε σε ένα σημείο... Παρακάτω μια λογική εκδοχή για αυτό που πολλοί νιώσαμε»... και παραθέτει ένα σύνδεσμο με κείμενο από τον κωμικό Doug Stanhope, κολλητό φίλο του Ντεπ. 

Ο Stanhope κάνει μεγάλη επίθεση στη Χερντ, αναφέρει μεταξύ άλλων ότι εκβίαζε τον Ντεπ εδώ και καιρό ότι θα έλεγε στον Τύπο ό,τι να ’ναι αν δεν συμφωνούσε στους όρους που η ίδια ήθελε για το διαζύγιο. Ο κωμικός αναφέρει ότι όλοι οι φίλοι έβλεπαν ότι η Χερντ κακοποιούσε διαρκώς τον Ντεπ με κάθε πιθανό τρόπο –«του γαμούσε τη ζωή» γράφει μεταξύ άλλων– και τον «κρεμούσε» συνέχεια όταν ήταν σε στιγμές αδυναμίες.