TV & Media

Απίστευτη ατάκα από τον Τέρι Γκίλιαμ για την υπόθεση Τζόνι Ντεπ - Άμπερ Χερντ

«Μακάρι να έμενε η μελανιά σε ένα σημείο» και κείμενο περί εκβιασμού από την Χερντ

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
129707-293393.jpg

Ο μοναδικός Τέρι Γκίλιαμ πήρε ξεκάθαρη θέση στην υπόθεση που απασχολεί τη showbiz με το διαζύγιο και τη «βία» στο (πρώην) ζευγάρι Τζόνι Ντεπ - Άμπερ Χερντ.

Ο μοναδικός Αμερικανός της θεότρελης ομάδας Μonty Python αλλά και σκηνοθέτης του «Brazil», των «12 Πιθήκων» κ.ά. έκανε στο Facebook ένα σχόλιο που έχει προκαλέσει αντιδράσεις. 

Συγκεκριμένα γράφει: «Όπως πολλοί από τους φίλους του Τζόνι Ντεπ ανακαλύπτω ότι η Άμπερ είναι καλύτερη ηθοποιός απ’ ό,τι νόμιζα... μακάρι αυτή η "μελανιά" να έμενε σε ένα σημείο... Παρακάτω μια λογική εκδοχή για αυτό που πολλοί νιώσαμε»... και παραθέτει ένα σύνδεσμο με κείμενο από τον κωμικό Doug Stanhope, κολλητό φίλο του Ντεπ. 

Ο Stanhope κάνει μεγάλη επίθεση στη Χερντ, αναφέρει μεταξύ άλλων ότι εκβίαζε τον Ντεπ εδώ και καιρό ότι θα έλεγε στον Τύπο ό,τι να ’ναι αν δεν συμφωνούσε στους όρους που η ίδια ήθελε για το διαζύγιο. Ο κωμικός αναφέρει ότι όλοι οι φίλοι έβλεπαν ότι η Χερντ κακοποιούσε διαρκώς τον Ντεπ με κάθε πιθανό τρόπο –«του γαμούσε τη ζωή» γράφει μεταξύ άλλων– και τον «κρεμούσε» συνέχεια όταν ήταν σε στιγμές αδυναμίες. 

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.