TV & Media

Κέιτ Μος: Γυναίκα, άστατη και κούγκαρ (εικόνες)

Άφησε τον 28χρονο Νικολάι για τον 18χρονο γιο του παραγωγού του Love Actually

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
129682-293277.jpg

Ο φακός συνέλαβε την Κέιτ Μος στο τιμόνι ενός κάμπριο MG παρέα με έναν νεαρό και τον σκύλο του να κάνουν βόλτες στη βρετανική ύπαιθρο της Οξφόρδης. Τίποτα το περίεργο και το ασυνήθιστο για ένα μοντέλο σαν την Κέιτ. Ωστόσο, ο νεαρός δίπλα της δεν ήταν ο γνωστός 28χρονος κόμης Νικολάι φον Μπίσμαρκ.

image

Πάει αυτός πάλιωσε.

image

Το νέο πρόσωπο στη θέση του συνοδηγού φέρεται να είναι ο 18χρονος Τζέικ Κέρτις, γιος του παραγωγού της ταινίας Love Actually. Δηλώνει party animal και έχει παραδεχθεί ότι συνήθιζε κάποια εποχή να πίνει αίμα αγελάδας για πρωινό. Μέχρι πέρυσι πήγαινε σχολείο, στο γνωστό κολέγιο του Αγίου Παύλου στο Λονδίνο. Φέτος κάνει μια «παύση» από το διάβασμα που σημαίνει ότι έχει άπλετο ελεύθερο χρόνο. Ερωτηθείς για τη σχέση με το πρώην μοντέλο ο Τζέικ απάντησε «ουδέν σχόλιο». Η αδελφή του Σκάρλετ ήταν πιο αποκαλυπτική και ειρωνική στο Facebook: «Λένε ότι τα gap years σε βοηθούν να βρεις τον εαυτό σου. Ο Τζέικ μάλλον ανακάλυψε ποιος πραγματικά είναι. Καλώς ήρθες στην οικογένεια κόμη Νικολάι φαν Μπίσμαρκ».

image

Σύμφωνα με την Daily Mail άτομο του φιλικού περιβάλλοντος της Μος επιβεβαίωσε το νέο φλερτ: «Ναι, είναι αλήθεια η Κέιτ και ο Νικολάι δεν είναι πια μαζί. Είναι επίσης αλήθεια ότι η Μος απολαμβάνει να περνά τον ελεύθερο χρόνο της με τον Τζέικ. Από τότε που πάτησε τα 30 έχει ένα κόλλημα με τους νεότερους άνδρες. Είναι σαν να το κάνει για να παραμένει νέα και για να μην μετατραπεί σε εκκεντρική μεσήλικα».

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.