TV & Media

Ο «μυστικός» γάμος της Άμπερ Χερντ με την Τάσια Βαν Ρι (εικόνες)

Σύναψε σύμφωνο συμβίωσης, άλλαξε το επίθετό της και η φωτογράφος δεν έφυγε ποτέ από το μυαλό της ηθοποιού

Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Δεν υπάρχει κάποιο καυτό θέμα για τα σκανδαλοθηρικά περιοδικά όλου του κόσμου από το διαζύγιο του ζεύγους Τζόνι Ντεπ - Άμπερ Χερντ και την άσχημη τροπή που παίρνει καθώς ο 52χρονος κατηγορείται για άσκηση σωματικής βίας ενώ από σήμερα η 30χρονη εμφανίζεται ως δίγαμη.

image

Η βρετανική ταμπλόιντ The Mirror αποκαλύπτει ότι η Άμπερ Χερντ είχε συνάψει σύμφωνο συμβίωσης το 2008 με την τότε ερωμένη της Τάσια Βαν Ρι. «Εκείνη την εποχή ο γάμος μεταξύ ομόφυλων ζευγαριών δεν ήταν νόμιμος. Το ζευγάρι Άμπερ-Ρι επιζητούσε την όποια νομική αναγνώριση ήταν εφικτή εκείνη την περίοδο, όπως για παράδειγμα ότι η Άμπερ δέχθηκε να πάρει το επίθετο της Τάσια» γράφει η Mirror.

image

Τρεις μήνες μετά το άτυπο σύμφωνο η πολιτεία της Καλιφόρνια άρχισε να εκδίδει άδειες γάμου για ομόφυλα ζευγάρια. Το ίδιο έτος η πολιτεία ανέστειλε την έκδοση αδειών γάμων και τελικά η νομιμοποίηση ήρθε το 2013 στην Καλιφόρνια και το 2015 στις περισσότερες πολιτείες των ΗΠΑ.

Πηγή ανέφερε στην εφημερίδα πως το ζευγάρι πραγματοποίησε ιδιωτική τελετή το 2011 στη Νέα Υόρκη, ζητώντας από πολύ στενούς φίλους να παραστούν και να κρατήσουν επτασφράγιστο μυστικό το γεγονός. Η Άμπερ, σύμφωνα με την The Mirror, δεν χρειάστηκε να πάρει διαζύγιο από την Τάσια, εξαιτίας της μη νομιμότητας της τελετής.

Αυτό που φέρεται να εξόργιζε τον Τζόνι Ντεπ δεν ήταν ο μυστικός γάμος, αλλά η φιλία που συνέχιζε να διατηρεί η σύζυγός του με την πρώην ερωτική της σύντροφο. Σύμφωνα με ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες το διαζύγιο με τον Ντεπ ξανάφερε κοντά τις δύο πρώην ερωμένες.

image

Γεγονός παραμένει ότι η Άμπερ Χερντ έχει ήδη επιβάλλει περιοριστικά μέτρα στον Τζόνι Ντεπ επικαλούμενη ότι της πέταξε το κινητό της και την τραυμάτισε στο μάγουλο. Ο 52χρονος αρνείται την κατηγορία περί άσκησης σωματικής βίας και έχει στο πλευρό την κόρη του, την πρώην σύντροφό του Βανέσα Παραντί και την πρώτη του σύζυγο, Λόρι Αν.

image

image