TV & Media

Βανέσα Παραντί: «Εξωφρενικά» όσα λέγονται από την Άμπερ για τον Τζόνι (εικόνες)

«Όλα αυτά τα χρόνια που τον γνωρίζω, ποτέ δεν άσκησε σωματική βία επάνω μου»

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
129628-293181.jpg

Η Βανέσα Παραντί, η πιο μακροχρόνια σχέση του Τζόνι Ντεπ και ο πατέρας δύο παιδιών της, χαρακτήρισε «εξωφρενικούς» τους ισχυρισμούς περί ενδοοικογενειακής βίας της εν διαστάσει συζύγου του, Άμπερ Χερντ. Η Παραντί τόνισε ότι ο Τζόνι Ντεπ είναι ένας «ευαίσθητος και στοργικός άνθρωπος».

image

Η 43χρονη Γαλλίδα ηθοποιός και μοντέλο ξεκαθάρισε ότι ο Τζόνι Ντεπ δεν άπλωσε χέρι πάνω της τα 14 χρόνια που έζησαν μαζί. «Όλα αυτά τα χρόνια που γνωρίζω τον Τζόνι, ποτέ δεν άσκησε σωματική βία επάνω μου και όλα αυτά δεν θυμίζουν σε τίποτα τον άνδρα με τον οποίο έζησαν για 14 υπέροχα χρόνια», γράφει η Παραντί σε μια επιστολή την οποία δημοσιεύει το TMZ. Η Παραντί και ο Ντεπ απέκτησαν δύο παιδιά, την 17χρονη Λίλι Ρόουζ και τον 14χρονο Τζακ.

Υπενθυμίζεται ότι η 30χρονη Άμπερ Χερντ ισχυρίστηκε στο δικαστήριο ότι ο εν διαστάσει σύζυγός της γινόταν ένα «βίαιο τέρας» όταν κατανάλωνε αλκοόλ και κοκαΐνη. Κατά τη διάρκεια της 15μηνου γάμου τους η Άμπερ Χερντ κατήγγειλε ότι αναρίθμητα περιστατικά ενδοοικογενειακής βίας και ο δικαστής απεφάνθη ότι ο Τζόνι Ντεπ δεν θα μπορεί να την πλησιάσει σε απόσταση 100 μέτρων μέχρι την επόμενη ακροαματική διαδικασία στα τέλη του Ιουνίου.

image

 

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.