TV & Media

Ο Τζόνι Ντεπ δεν θα άπλωνε χέρι ποτέ σε γυναίκα (εικόνες)

Η πρώτη σύζυγος «αδειάζει» την μελανιασμένη εν διαστάσει Άμπερ Χερντ

Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Ήταν η πρώτη και για χρόνια μοναδική γυναίκα στη ζωή του γόη Τζόνι Ντεπ. Η Λόρι Αν Άλισον δήλωσε ότι ο άντρας που παντρεύτηκε δεν θα ασκούσε ποτέ βία σε γυναίκα, όπως σήμερα κατηγορείται από την εν διαστάσει σύζυγό του Άμπερ Χερντ.

image

Η 30χρονη ζήτησε από την αμερικανική δικαιοσύνη να ασκήσει περιοριστικά μέτρα σε βάρος του Τζόνι Ντεπ, καθώς όπως δήλωσε «φοβόται για τη ζωή της». Η σταρ του Χόλιγουντ εμφανίσθηκε στην ακροαματική διαδικασία με μελανιασμένο μάτι και ξέσπασε σε κλάματα.

image

Ωστόσο, το TMZ αναφέρει ότι η Λόρι Αν Άλισον διαβεβαίωσε φίλους της ότι ο 52χρονος πρώην σύζυγός της δεν είναι ικανός να κάνει κακό σε κανέναν και δεν θα άπλωνε χέρι ποτέ σε γυναίκα. Η 58χρονη σήμερα μακιγιέζ παντρεύτηκε τον Τζόνι Ντεο το 1983. Εκείνη ήταν τότε 25 ετών και ο Ντεπ 20. Ο γάμος τους κράτησε δύο χρόνια, αλλά διατηρούν ακόμα φιλικές σχέσεις, 30 χρόνια μετά το διαζύγιο. Η Άλισον πρόσθεσε ότι μίλησε με τον Τζόνι Ντεπ μετά τον πρόσφατο θάνατο της μητέρας του και τον χαρακτήρισε έναν «μαλακό, ευαίσθητο» άνθρωπο που κατά τη διάρκεια του έγγαμου βίου τους δεν της είχε καν βάλει τις φωνές.

Η Άμπερ Χερντ ζήτησε από το δικαστήριο περιοριστικά μέτρα και για τον σκύλο της Πίστολ, ενώ η Λόρι Αν Άλισον τόνισε ότι ο Ντεπ ποτέ δεν θα πείραζε ένα ζώο.

image

Η 30χρονη ηθοποιός ισχυρίστηκε στο δικαστήριο ότι ο εν διαστάσει σύζυγός της γινόταν ένα «βίαιο τέρας» όταν κατανάλωνε αλκοόλ και κοκαΐνη. Κατά τη διάρκεια της 15μηνου γάμου τους η Άμπερ Χερντ κατήγγειλε ότι αναρίθμητα περιστατικά ενδοοικογενειακής βίας και ο δικαστής απεφάνθη ότι ο Τζόνι Ντεπ δεν θα μπορεί να την πλησιάσει σε απόσταση 100 μέτρων μέχρι την επόμενη ακροαματική διαδικασία στα τέλη του Ιουνίου.

Το περασμένο Σάββατο κατά τη διάρκεια ενός θερμού επεισοδίου η Άμπερ Χερντ δήλωσε ότι ο Ντεπ άρπαξε το κινητό της, το πέταξε προς το μέρος της με δύναμη σαν ήταν παίκτης του μπέιζμπολ και αυτόν την βρήκε στο μάγουλο. Ωστόσο, η αστυνομία δεν βρήκε «ενδείξεις κάποιας επίθεσης» στο σπίτι του ζεύγους.