TV & Media

Τι «σκότωσε» το γάμο Ντεπ-Χερντ; Μήπως το «μίσος» της οικογένειας Ντεπ για την Άμπερ; (εικόνες)

Χωρίς προγαμιαίο συμβόλαιο αρχίζει η μάχη για την περιουσία των 400 εκ. δολαρίων του ηθοποιού

Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Η Άμπερ Χερντ υπέβαλε αίτηση διαζυγίου από τον Τζόνι Ντεπ μετά από μόλις 15 μήνες έγγαμου βίου δηλώνοντας πως η οικογένεια του συζύγου της την μισούσε. Η 30χρονη σταρ του Χόλιγουντ κατέθεσε τα χαρτιά του διαζυγίου στο δικαστήριο επικαλούμενη «αγεφύρωτες διαφορές» και μάλιστα ζητά διατροφή. Στα χαρτιά αναγράφεται ως ημερομηνία διαζυγίου η 23η Μαΐου, ημέρα Δευτέρα.

image

image

Ο 52χρονος Ντεπ «αξίζει» 400 εκατομμύρια δολάρια και έχει επίσης στην κατοχή του ένα ιδιωτικό νησί στις Μπαχάμες, όπου είχε γίνει η γαμήλια τελετή. Η δικηγόρος του Αμερικανού ηθοποιού κατέθεσε επίσης νομικά έγγραφα με τα οποία ζητά από τον δικαστή να απορρίψει το αίτημα της Άμπερ Χερντ για διατροφή.

image

Το TMZ επικαλούμενο πηγή κοντά στο πρώην ζευγάρι αναφέρει ότι οι Ντεπ-Χερντ δεν έχουν υπογράψει προγαμιαίο συμφωνητικό, το οποίο θα προστάτευε τα περιουσιακά στοιχεία και των δύο εμπλεκόμενων πλευρών.

image

Η ίδια ιστοσελίδα αποκαλύπτει ότι η Χερντ έσκασε τη βόμβα του διαζυγίου, ενώ ο Ντεπ πενθούσε ακόμα την αγαπημένη μητέρα του, η οποία απεβίωσε πριν από τρεις ημέρες μετά από μακρά μάχη με σοβαρή ασθένεια. Ο ηθοποιός λάτρευε τη μητέρα του και έχει τατουάζ με το όνομά της μέσα σε μια καρδιά στο αριστερό του χέρι.

image

Από την άλλη πλευρά φημολογείται ότι η Άμπερ Χερντ δεχόταν καθημερινά πόλεμο από την οικογένεια του συζύγου της. Πηγές αναφέρουν ότι τα δύο παιδιά του Ντεπ, οι δύο αδελφές του και η μητέρα του «μισούσαν» την 30χρονη, καθώς θεωρούσαν ότι παντρεύτηκε τον Τζόνι Ντεπ για την περιουσία του και τις γνωριμίες του στο Χόλιγουντ.

image

Η σχέση του Ντεπ χειροτέρεψε όταν η μητέρα του μετακόμισε στο σπίτι που έμενε μαζί με την Χέρντ. «Η ατμόσφαιρα ήταν συνέχεια ηλεκτρισμένη. Η μαμά, Μπέτι Σου, πίστευε ότι η Άμπερ έκανε ό,τι μπορούσε για να την κρατά μακριά από τον γιο της».

Πάντως, το ζευγάρι είχε να κάνει κοινή δημόσια εμφάνιση από τα μέσα του Απριλίου. Τελευταία τους κοινή εμφάνιση ήταν στην Αυστραλία όπου παρέστησαν σε δίκη για τα δύο σκυλάκια τους.

image

Το ζευγάρι είχε γνωριστεί το 2011 κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων της ταινίας «The Rum Diary» και έγιναν αμέσως ζευγάρι. Ο ηθοποιός παράτησε για χάρη της Άμπερ Χέρτ την Βανέσα Παραντί με την οποία έχει δυο παιδιά. Ο πρώτος γάμος του Τζόνι Ντεπ ήταν με την Λόρι Αν Άλισον το 1983. Χώρισαν το 1985. Η, δε, Άμπερ Χερντ έχει δηλώσει ανοιχτά ότι είναι by-sexual, και διατηρούσε μακροχρόνια σχέση με την φωτογράφο Τασία Βαν Ρεε.

image