TV & Media

Πέθανε η μητέρα της Τζένιφερ Άνιστον (εικόνες)

Μάνα και κόρη είχαν να μιλήσουν χρόνια, αλλά το τέλος τις έφερε κοντά

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
129439-292637.jpg

Σε ηλικία 79 ετών έφυγε από τη ζωή η μητέρα της Τζένιφερ Άνιστον. «με μεγάλη λύπη εγώ και ο αδελφός μου Τζον, σας ανακοινώνουμε το θάνατο της μητέρας μας, Νάνσι Ντάου», δήλωσε στο περιοδικό People η άλλοτε πρωταγωνίστρια της σειράς «Τα Φιλαράκια» την Τετάρτη.

«Ήταν 79 ετών και πέθανε ήσυχα στον ύπνο της περιστοιχισμένη από συγγενείς και φίλους μετά από μια μακρά ασθένεια», συμπλήρωσε η Αμερικανίδα ηθοποιός.

image

Μάνα και κόρη είχαν να επικοινωνήσουν, να ανταλλάξουν νέα για πέντε χρόνια. Σύμφωνα με το In Touch Weekly η Άνιστον επισκέφθηκε την άρρωστη μητέρα της για πρώτη φορά μετά από πέντε χρόνια στις 15 Μαΐου. «Η Τζεν αισθάνθηκε ξαφνικά την ανάγκη να δει τη μητέρα για μια τελευταία φορά πριν πεθάνει», γράφει το In Touch Weekly. Η Νάνσι Ντάου είχε υποστεί πολλαπλά εγκεφαλικά, δεν μπορούσε πια να μιλήσει, ούτε να περπατήσει.

image

Η σχέση της Άνιστον με την μητέρα της ήταν ανέκαθεν δύσκολη, ανταγωνιστική, περίεργη. Η 47χρονη σταρ, η οποία στην τελευταία της ταινία παίζει το ρόλο της μάνας, έχει πει ότι μητέρα της ήταν πάντα σκληρή και επικριτική μαζί της. «Ήταν μοντέλο, ήταν πανέμορφη και εντυπωσιακή», έχει αναφέρει η Άνιστον για τη μητέρα της στο Hollywood Reporter. «Ειλικρινά, ποτέ δεν πίστευα ότι της έμοιαζα στην ομορφιά. Ήταν επίσης ένας άνθρωπος που δεν συγχωρούσε εύκολα. Κρατούσε μούτρα και αυτό το θεωρούσα μικροπρεπές». Η σχέση των δύο χειροτέρεψε όταν η Ντάου έγραψε ένα βιβλίο, στο οποίο μιλούσε για τα προσωπικά της κόρης της. «Από τη μητέρα στην κόρη στα Φιλαράκια», ήταν ο τίτλος του βιβλίου.

image

image

Η πρώτη φορά που οι δύο γυναίκες τα ξαναβρήκαν, ήταν μετά το χωρισμό της Άνιστον από τον Μπρατ Πιτ με την ίδια να μοιάζει ανακουφισμένη με την επανασύνδεση.

image

Η Ντάου έχει παίξει μικρούς ρόλους στην τηλεόραση τη δεκαετία του '60. Η Νεοϋορκέζα είχε παντρευτεί τον Τζακ Μέλικ το 1956 και απέκτησαν έναν γιο. Χώρισαν το 1961. Τέσσερα χρόνια μετά η Ντάου παντρεύτηκε τον ηθοποιό Τζον Άνιστον και απέκτησαν μαζί την Τζεν. Χώρισαν το 1980. Η Άνιστον λάτρευε τον πατέρα της.

image

image

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.