TV & Media

H Chanel βρήκε στην Lily-Rose Depp το πρόσωπο για το νέο Νο5 (εικόνες)

Η 16χρονη κόρη των Depp-Paradis αντιπροσωπεύει το στιλ και το πνεύμα της γενιάς της

Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Ο οίκος Chanel ανακοίνωσε πως η 16χρονη Lily-Rose Depp θα είναι το πρόσωπο της καμπάνιας για την προώθηση του νέου αρώματος της θρυλικής σειράς No5, L' Eau. Η κόρη των Johnny Depp και Vanessa Paradis έχει «κερδίσει» με το στιλ της και τη φρεσκάδα της τον γαλλικό οίκο από τον Σεπτέμβριο του 2015, όταν επελέγη για να λανσάρει τη συλλογή γυαλιών Chanel, Pearl.

Το νέο άρωμα δημιούργησε ο αρωματοποιός του οίκου Olivier Polge και η καμπάνια θα ξεκινήσει το Φθινόπωρο.

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης Lily-Rose Depp (@lilyrose_depp) στις Μάι 23, 2016, 3:05πμ PDT

Η μητέρα της Lily-Rose υπήρξε «πρέσβειρα» της Chanel της δεκαετία του '90 και στην πρώτη της δουλειά είχε διαφημίσει το άρωμα Coco Chanel. Η δραστήρια 16χρονη ασχολείται με το μόντελινγκ και με την υποκριτική. Σύντομα θα την δούμε σε τρεις ταινίες: στο “Yoga Hosers,” σε σκηνοθεσία Kevin Smith με συμπρωταγωνιστή τον πατέρα της, Johnny Depp. Στο “Planetarium,” σε σκηνοθεσία της Rebecca Zlotowski, και στο “The Dancer” της Γαλλίας Stéphanie Di Giusto. To 2016 έκανε και το πρώτο της εξώφυλλο για το περιοδικό Love.

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης Lily-Rose Depp (@lilyrose_depp) στις Μάι 15, 2016, 12:34πμ PDT

«Η Lily-Rose ενσαρκώνει τη γενιά της, τις αξίες της ελευθερίας και της τόλμης. Η Lily-Rose προσδίδει νεανική φρεσκάδα και ομορφιά στο εμβληματικό άρωμα του οίκου μας», αναφέρει η ανακοίνωση της Chanel.

Ένα βίντεο που δημοσίευσε ο χρήστης Lily-Rose Depp (@lilyrose_depp) στις Μάι 3, 2016, 2:39μμ PDT

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης Lily-Rose Depp (@lilyrose_depp) στις Απρ 1, 2016, 10:15μμ PDT