TV & Media

Σαρλίζ Θερόν - Σον Πεν: Πάγωσαν τις Κάννες με τα βλέμματά τους που δεν διασταυρώθηκαν ποτέ (εικόνες)

Ευτυχώς που ήταν και η Αντέλ Εξαρχόπουλος για ψιλή κουβέντα στη συνέντευξη Τύπου της ταινίας The Last Face

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
128950-291391.jpg

Πριν από ένα χρόνο ήταν το ζευγάρι των Καννών. Πριν από ένα χρόνο η Σαρλίζ Θερόν και ο Σον Πεν αγκαλιάζονταν στο κόκκινο χαλί του κινηματογραφικού φεστιβάλ της Κυανής Ακτής. Ένα χρόνο μετά το χωρισμό Θερόν και Πεν βρίσκονται αναγκαστικά ξανά μαζί στη φωτογράφιση και στην συνέντευξη Τύπου της ταινίας The Last Face.

image

image

Οι δύο ηθοποιοί κράτησαν τις αποστάσεις, και διασταύρωσαν τα βλέμματά τους μόνο μια φορά. Η Σαρλίζ Θερόν προτίμησε να μιλά κυρίως με την συμπρωταγωνίστρια Αντέλ Εξαρχόπουλος. Στη συνέντευξη Τύπου οι συντελεστές της ταινίας προέβλεψαν και τους τοποθέτησαν στρατηγικά σε απόσταση ασφαλείας.

image

image

Πάντως η Νοτιοαφρικανή σταρ του Χόλιγουντ διέψευσε τις φήμες ότι ο χωρισμός τους ήταν άσχημος και έκοψε κάθε επικοινωνία και επαφή με τον ηθοποιό και σκηνοθέτη Σον Πεν. «Δεν υπάρχει λόγος να δραματοποιούνται οι καταστάσεις. Όταν φεύγεις από μια σχέση δεν είναι απαραίτητο να κρύβεται πίσω από αυτό κάποιο τρελό δράμα ή ιστορία. Τι πάει να πει τον εξαφάνισα ή ότι έγινα φάντασμα; Είχαμε μια σχέση που απλά τελείωσε. Μαζί αποφασίσαμε να χωρίσουμε. Αυτό είναι όλο», δήλωσε η Θερόν σε συνέντευξή της τον Απρίλιο.

image

image

 

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.