TV & Media

Η Ρόμπιν Ράιτ ξέρει να διαπραγματεύεται και να κερδίζει όσα o Κέβιν Σπέισι (εικόνες, video)

Στον Οίκο των Άντεργουντ δεν επιτρέπονται διακρίσεις

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
128748-290713.jpg

Η Ρόμπιν Ράιτ, η φιλόδοξη, ανέκφραστη και αδίστακτη Κλερ Άντεργουντ, δήλωσε ότι έδωσε διαπραγματευτική μάχη για να πείσει τους παραγωγούς της δραματικής σειράς του Netflix, House of Cards, να αμείβεται με το ίδιο με τον συμπρωταγωνιστή της Κέβιν Σπέισι.

Με μια ενέργεια που θα έκανε την Κλερ περήφανη, η Ράιτ ανέφερε σε ομιλία της στο Κέντρο Ροκφέλερ της Νέας Υόρκης ότι απείλησε τα αφεντικά της να δημοσιοποιήσει τα πάντα αν δεν της έδιναν την ίδια αμοιβή με τον Σπέισι. «Ήταν η ιδανική περίπτωση. Είναι ελάχιστες οι τηλεοπτικές σειρές χωρίς καμία διαφορά μεταξύ του ανδρικού και γυναικείου ρόλου, μεταξύ της πατριαρχίας και της μητριαρχίας. Και αυτή η σειρά είναι το House of Cards», δήλωσε η Ρόμπιν Ράιτ στην Huffington Post. «Του είπα: Θέλω να παίρνω όσα ο Κέβιν. Έτσι απλά».

image

Υπενθυμίζεται ότι η Ράιτ υποδύεται τη σύζυγο και πρώτη κυρία του προέδρου των ΗΠΑ, Φρανκ Άντεργουντ. Η Ρόμπιν Ράιτ έχει εμφανισθεί και στα 52 επεισόδια της επιτυχημένης σειράς. Στην πέμπτη σεζόν έχει σκηνοθετήσει κάποια από τα επεισόδια. «Κοιτούσα τα στατιστικά και διαπίστωσα ότι ο ρόλος της Κλερ είναι περισσότερο δημοφιλής από το ρόλο του Φρανκ. Και το εκμεταλλεύτηκα. Τους είπα είτε μου δίνετε τα ίδια είτε θα βγω να μιλήσω δημόσια».

image

Το 2014 ο Σπέισι φημολογούνταν ότι έπαιρνε 500.000 δολάρια για κάθε επεισόδιο και στην τρίτη σεζόν, φήμες λένε ότι ο μισθός του άγγιξε το 1 εκατομμύριο δολάρια. Το Forbes ανέφερε πέρυσι ότι η Ράιτ έλαβε συνολικά από την σειρά 5,5 εκατομμύρια ευρώ, κάτι το οποίο μεταφράζεται σε 420.000 δολάρια ανά επεισόδιο.

Η 50χρονη ηθοποιός βρέθηκε στη Νέα Υόρκη για να προωθήσει τη νέα εκστρατεία της κατά της εκμετάλλευσης των φυσικών πόρων του Κονγκό.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.