TV & Media

Τομ Χανκς: Έχω διαβήτη και φταίω. Έτρωγα σαν βλάκας

«Ήμουν παχύς. Με είχατε δει σε ταινίες, ξέρετε πώς ήμουν»

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
128692-290604.jpg

Ο Τομ Χανκς με εξομολογητικό ύφος μίλησε για τον διαβήτη τύπου 2 από τον οποίο ταλαιπωρείται από το 2013 δηλώνοντας πως ευθύνεται ο ίδιος διότι δεν πρόσεχε τη διατροφή και το βάρος του.

«Ανήκω στην γενιά των τεμπέληδων Αμερικανών», δήλωσε ο Αμερικανός ηθοποιός σε ραδιοφωνική συνέντευξη αποκαλώντας τον εαυτό του «ηλίθιο» για τον τρόπο με τον οποίο κάποτε αντιμετώπιζε το θέμα της διατροφής και του βάρους του.

«Ήμουν παχύς. Με είχατε δει σε ταινίες, ξέρετε πώς ήμουν. Ήμουν τελείως ηλίθιος», είπε χαρακτηριστικά ο Χανκς. «Πίστευα ότι θα αντιμετωπίσω το πρόβλημα απλά αφαιρώντας από τη διατροφή μου το ψωμί από τα τσίζμπεργκερ. Ε, λοιπόν χρειάζεται κάτι περισσότερο από αυτό», συμπλήρωσε.

Ο Χανκς διαγνώστηκε με τον συγκεκριμένο τύπο διαβήτη το 2013 πιστεύοντας τότε ότι οφειλόταν στις απότομες αλλαγές του σωματικού του βάρους εξαιτίας ρόλων όπως του ναυαγού στην ομώνυμη ταινία ή του ομοφυλόφιλου που πεθαίνει από AIDS στην ταινία Φιλαδέλφεια. Πάντως ο γιατρός που παρακολουθεί τον Αμερικανό σταρ του Χόλιγουντ δήλωσε ότι ο Χανκς θα απαλλαγεί από τον διαβήτη μόλις φτάσει στα κιλά που έχουν βάλει ως στόχο για την περίπτωσή του.

Ο διαβήτης τύπου 2 αν δεν ελεγχθεί μπορεί να προκαλέσει μεταξύ άλλων τύφλωση, νεφρική ανεπάρκεια ακόμα και ακρωτηριασμό.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.