TV & Media

Ο Ρουβάς δεν κρίνει τον Τσίπρα. Ο Πρωθυπουργός κρίνεται εκ του αποτελέσματος (video)

Ο δημοφιλής τραγουδιστής «φλερτάρει» με την πολιτική και δηλώνει «κεντρώος»

Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Συνέντευξη στην εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα και της Φαίης Σκορδά, παραχώρησε ο δημοφιλής καλλιτέχνης Σάκης Ρουβάς, ο οποίος έχει αποδείξει ότι δεν αποφεύγει τις δύσκολες ερωτήσεις. Η συζήτηση δίπλα στη θάλασσα γύρισε κάποια στιγμή στην πολιτική και στην περίοδο του δημοψηφίσματος όταν ο γνωστός τραγουδιστής πήρε ανοικτά θέση υπέρ του «ναι». Ερωτηθείς αν αυτό επηρέασε τη δημοτικότητά του ο Ρουβάς απάντησε ότι αισθάνθηκε την υποχρέωση να το κάνει.

Ο Γιώργος Λιάγκας ζήτησε από τον Σάκη Ρουβά να σχολιάσει τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα. «Τον Τσίπρα τον κρίνει το αποτέλεσμα, όχι εγώ. Θα ήταν δύσκολο να ήμασταν ικανοποιημένοι ούτως ή άλλως, γιατί η Ελλάδα βρίσκεται σε δύσκολη κατάσταση. Ο Τσίπρας πιστεύω ότι πραγματικά μπορεί να έκανε το καλύτερο που μπορούσε, αλλά το άσχημο είναι ότι ο κόσμος τον ψήφισε για να κάνει τελείως κάτι άλλο από αυτό που έκανε τελικά».

Επίσης, σχολίασε το ενδεχόμενο να ασχοληθεί ενεργά με την πολιτική. Τέλος, όταν ρωτήθηκε για το πού τοποθετείται πολιτικά ο ίδιος, απάντησε: «Στο Κέντρο».