TV & Media

Mr. Robot με Ομπάμα και fsociety μαζί στο τρέιλερ της 2ης σεζόν

Η επανάσταση χρειάζεται ηγέτη ή μήπως είναι όλα αποκύημα της φαντασίας ενός διαταραγμένου νέου 

Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

«Η επανάσταση χρειάζεται ηγέτη» στο νέο τρέιλερ για τη 2η σεζόν της δραματικής σειράς Μr.Robot. Το USA Network έδωσε στη δημοσιότητα το πρώτο τρέιλερ της βραβευμένης σειράς, στην χθεσινή παρουσίαση του NBC Universals στη Νέα Υόρκη.

Η σειρά επικεντρώνεται γύρω από τον Έλιοτ Άλντερσον (Ράμι Μάλεκ), έναν νεαρό μηχανικό διαδικτυακής ασφάλειας που εμπλέκεται σε μια αναρχική ομάδα χάκερ, την fsociety, όταν προσληφθεί από τον μυστηριώδη αρχηγό της (Κρίστιαν Σλέιτερ).

Η δεύτερη σεζόν θα κάνει πρεμιέρα στις 13 Ιουλίου σε μια κοινωνία κλονισμένη από την τελευταία επίθεση των χάκερ στη πολυεθνική εταιρεία Evil Corp. Ακόμη και ο πρόεδρος των ΗΠΑ, Μπαράκ Ομπάμα, απευθύνει μήνυμα στον αμερικανικό λαό για την fsociety, και ο Έλιοτ δίνει εξηγήσεις για τις τρεις ημέρες που βίωσε μετά από εκείνο το βράδυ.

Το Mr. Robot του Σαμ Εσμάιλ, ο οποίος είναι σεναριογράφος και εκτελεστικός παραγωγός της σειράς, θα διερευνήσει τις συνέπειες του χάκινγκ, και τη ψευδαίσθηση του ελέγχου. Στην σειρά παίζουν ακόμη οι Πόρσια Ντάμπλντεϊ, Κάρλι Τσάικιν, Μάρτιν Γουόλστρομ, Γκρέις Γκάμερ, Μάικλ Κρίστοφερ και Στέφανι Κορνίλιουσεν.